Un nou stadion municipal la Tecuci

Un nou stadion municipal la Tecuci

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
1 comentariu

Pe pagina de Facebook, primarul municipiului Tecuci, Lucian Costin, a anunțat că miercuri, 10 martie, Compania Natională de Investiții a atribuit contractul pentru construirea noului stadion municipal din Tecuci către asocierea Vila SA - Cospro Construct SRL, la o valoare de aproape cinci milioane de lei. Baza sportivă va avea o suprafață de joc de 105 m x 68 m (cu omologare UEFA), 500 de locuri pentru spectatori, vestiare, parcare autovehicule și autocare și un teren multifuncțional pentru handbal, tenis, baschet și volei.

Contactat telefonic, Lucian Costin ne-a declarat că speră începerea cât mai urgentă a lucrărilor la noua baza sportivă municipală, în condițiile în care nu vor exista contestații la procedura de atribuire. "După semnarea contractului, va fi dat ordinul de începere a lucrărilor. Acest stadion a fost prins în proiectul de construcție a bazelor sportive tip 1 și tip 2 în România, a fost abandonat de vechea administrație, resuscitat acum și pus pe făgașul normal", a precizat edilul-șef tecucean.

În prezent, municipiul din nordul județului este reprezentat, la nivel fotbalistic, de modesta Victoria Tecuci, club ce activează în Liga a IV-a, județeană. Lucian Costin nu crede că o suplimentare a bugetului grupării sportive poate reprezenta o prioritate. "Nu poți să îi spui tecuceanului care stă cu noroiul la poartă că te apuci să investești în fotbal, în loc să refaci infrastructura stradală. Trebuie să rezolvăm ceea ce înseamnă basic în viața oamenilor, abia apoi va veni și rândul sportului", a adăugat acesta.

Citit 1129 ori Ultima modificare Joi, 11 Martie 2021 23:11

1 comentariu

  • postat de MX Vineri, 12 Martie 2021 08:19 5.13.219.*** Link la comentariu
    2
    4

    Un nou stadion de 500 de locuri ?! Si mai anuntati ca nu vreti sa investiti in actuala echipa de liga-a IV-a . Au investit cei din Valea Marului si Liesti si nu se poate la Tecuci ? Cu asa gindire va fi imposibil sa aduceti un strop de bucurie tecucenilor . Rusine domnule Primar ! !

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.