Medalii de bronz, într-un turneu internațional

Medalii de bronz, într-un turneu internațional
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Orașul Novi Sad din Serbia a fost, pentru patru zile, gazda excelentă a unui puternic turneu internațional de badminton. Aici s-au întrecut sportivi la patru categorii de vârstă, Under 9, U11, U13, U15, din 25 de țări. În această companie s-a aflat și un grup de sportivi gălățeni: Irina Gherasim - CS Universitatea (antrenor Dorel Badiu), Laura Constantin, Ioana Popescu și Sorina Jugănaru - același club (antrenor Carmeniu Milu), Sara și Sașa Bordeianu - Clubul Siderurgistul (antrenor Dorel Badiu). A fost o competiție ce a punctat și pentru clasamentul european, motivând astfel prezența a zeci de sportivi de pe bătrânul continent, reprezentând diferite școli de badminton.

Gălățenii nu au făcut doar act de prezență, ci s-au numărat printre laureații turneului. Astfel, Irina Gherasim, la simplu (Under 13), și împreună cu Laura Constantin la dublu (Under 15) au intrat în posesia medaliilor de bronz. Aceleași medalii au mai fost adjudecate de Laura Constantin - simplu și Sașa Bordeianu - la dublu, cu Elena Costache (București). Au ratat de puțin medaliile cuplul Sara Bordeianu - Elena Costache, care au fost întrecute de un dublu din Rusia, scor 1-2, în sferturile de finală.

"Am avut un excelent prilej să ne evaluăm activitatea desfășurată în ultimii doi ani, în condițiile speciale ale pandemiei. Sunt foarte mulțumit de evoluția fetelor. În continuare ne așteaptă o vară fierbinte, de muncă intensă, de acumulări, pentru ca întrecerile din ultimele luni ale acestui an să ne găsească într-o bună formă sportivă", ne-a declarat Dorel Badiu.

Citit 1574 ori Ultima modificare Marți, 06 Iulie 2021 20:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.