România – Bosnia, astăzi, la Galați

România – Bosnia, astăzi, la Galați
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Continuă meciurile din grupe pentru calificarea la Campionatul European de anul viitor. Duminică, România a jucat în deplasare, cedând disputa cu Elveția la limită, 2-3. A fost un joc foarte strâns, băieții noștri fiind foarte aproape de un rezultate favorabil.

”Am câștigat un punct, dar foarte bine puteau fi și două. Despre evaluarea acestui punct se va putea vorbi la final, când vom trage linie. Pot să spun că cele două formații sunt de valori apropiate și calificarea se va juca până la ultimul set”, ne-a declarat selecționerul Sergiu Stancu.

Astăzi după-amiază, de la ora 17,00, la Sala Sporturilor ”Dunărea”, România susține al treilea meci, iar adversară va fi reprezentativa din Bosnia-Herțegovina. Este un adversar bine cunoscut de către tricolori, aceștia învingându-i deja de două ori în acest an (în Liga de Argint).

Meciul are importanța lui, fiind unul oficial în campania de calificare, cu încărcătură și momente emoționale. Credem că nu se poate pune problema să fie un meci de relaxare. Partida poate fi considerată dificilă și prin prisma faptului că tricolorii au ajuns acasă luni seară, după o călătorie obositoare, iar timpul de refacere a fost limitat.

Întâlnirea va fi arbitrată de Ilja Minins (Letonia), secondat de Peter Szabo (Ungaria).

Citit 1167 ori Ultima modificare Miercuri, 10 August 2022 07:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.