Cel mai bun jucător al Oţelului, dorit de mai multe echipe din Superligă

Cel mai bun jucător al Oţelului, dorit de mai multe echipe din Superligă
Evaluaţi acest articol
(22 voturi)

Italianul a impresionat în tricoul roș-alb-albaștrilor, iar evoluțiile sale n-au trecut neobservate, astfel că a atras atenția mai multor echipe din Superligă

Cel mai bun fotbalist de la Oțelul de până acum a fost, fără doar și poate, italianul Juri Cisotti. Ajuns la 30 de ani, mijlocaşul italian a dat dovadă de consistență în evoluții, fiind în Top 10 cei mai buni fotbaliști din campionat și conform datelor statistice.

Încă dinaintea sezonului actual, Cisotti a stârnit interes la Rapid și Poli Iași, dar a ales în cele din urmă să rămână la Galați. Cei de la Rapid au devenit din nou interesați de serviciile sale, în ciuda declarațiilor oferite în spațiul public de reprezentanți ai clubului. De asemenea, CSU Craiova, CFR Cluj și FCSB sunt și ele interesate de italianul Oțelului. Doar că niciuna dintre echipe nu este dispusă să plătească în schimbul serviciilor sale, ci doreşte să-l "culeagă" gratis ori pentru o sumă infimă - dată fiind vârsta sa.

Gigi Becali, finanțatorul FCSB, s-a pronunțat primul vizavi de fotbalistul Oțelului. "Cisotti? Ce, Cisotti? Ce să fac eu cu Cisotti? E fotbalist bun, dar nu...", a spus acesta, într-o intervenție la Fanatik.

"Nu este niciun interes", a declarat și Victor Angelescu, acționarul minoritar de la Rapid, cu toate că antrenorul Cristiano Bergodi îl dorește la echipă pe Cisotti.

Dorinel Munteanu i-a fixat un preț imposibil

Cu toate că pe transfermarkt.com, site de specialitate în evaluarea fotbaliștilor, Cisotti are o cotă de 350.000 de euro, Dorinel Munteanu vede diferit lucrurile. Astfel, tehnicianul gălățenilor a anunțat public prețul pentru care Cisotti ar putea pleca de la Galați.

"Este un factor de echilibru și un om foarte important în vestiar și pe teren. Nu există în acest moment niciun club din România care să și-l permită pe Cisotti. Costă două milioane de euro. Și, oricum, nu e de vânzare acum, pentru că trebuie întâi să ne îndeplinim obiectivul de a prinde un loc în play-off", a spus Munteanu. Prețul de două milioane de euro a fost anunțat tocmai pentru a-i înlătura pe cei care se pregăteau să-i dea târcoale cu fel de fel de oferte.

Juri Cisotti a venit o dată cu Dorinel Munteanu la Galați, fiind întotdeauna o piesă de bază în angrenajul echipei. A contribuit la cele două promovări consecutive ca titular incontestabil și cu contribuții esențiale în joc. Evoluțiile foarte bune din acest sezon au fost evidențiate și de către Anghel Iordănescu, cel mai de succes selecționer din istoria României, care l-a cerut la EURO 2024 în echipa ”tricolorilor”, în condițiile în care fiul său ocupă funcția de selecționer.

În cariera sa, Cisotti a mai evoluat, în ordine inversă, la Sliema Wanderers, FC Mosta (ambele din Malta), Spezia, Casertana, Vicenza (Italia), Rijeka (Croația), Chievo Verona, Latina și Triestina (Italia).

Citit 14519 ori Ultima modificare Vineri, 15 Decembrie 2023 10:58

3 comentarii

  • postat de ca asa viseaza unii, $$$$$$, se poate inventa si functia de manager general, SIR alex ferguson.
    Vineri, 15 Decembrie 2023 18:02
    128.127.117.***
    nu exista functia de manager general la asc otelul galati. exista presedinte asc otelul, fara salar conform statut, o prostie dupa mine si urmeaza seria de angajati: presedinte executiv, antrenori, contabile si altii. toti salariati... conform statut. ca pe slabiciunea asc unii isi aroga functii....
    2
    1
  • postat de Hdhdhhd
    Vineri, 15 Decembrie 2023 05:12
    51.179.117.***
    Dorinel nu e un simplu antrenor ci e manager general ceea ce înseamnă că îndeplinește mai multe funcții . Nu e antrenor cum e caraghiosul ăla de la fcsb sau un bergodi . Dorinel este un fel de Alex Ferguson cum era la Manchester United.
    2
    10
  • postat de mi-e sila. parca ma uit la un film cu prosti ...asc, mai exista?
    Joi, 14 Decembrie 2023 19:24
    128.127.117.***
    iarasi dorinel munteanu pune preturi pe jucatori, ii aduce, ii da afara, i-i vinde. e antrenor sau e patron la ASC otelul? a venit cu 10 milioane euro si a preluat clubul? nu inteleg atitudinea asta de patron a lui dorinel munteanu. a prins teren slab si se impune cu tupeu? antrenor bun dar tupeu..
    62
    15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.