Lucian Bute – talismanul Oţelului pentru confruntarea cu Basel

Lucian Bute – talismanul Oţelului pentru confruntarea cu Basel
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Cu câteva ore înaintea startului partidei pe care Oţelul o susţine marţi seară în compania elveţienilor de la FC Basel, în grupele Champions League, jucătorii lui Dorinel Munteanu au fost încurajaţi de pugilistul Lucian Bute.

Mister KO le-a făcut o vizită oţelarilor la Hotelul Intercontinental şi le-a spus să nu uite că ultima oară când a fost alături de ei şi i-a încurajat, la partida pentru Supercupa României, Oţelul a bifat o mare performanţă.

Citit 1096 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

1 comentariu

 • postat de Un consatean !
  Miercuri, 23 Noiembrie 2011 01:11
  Daca le-ai putea da Luciane otelarilor si ceva din darzenia si tenacitatea ta , ce bine-ar fi ! Ramai in continuare si cred ca pentru multi ani de-acum inainte cel mai bun produs in materie de sport al acestor plaiuri ! Sa te-ajute bunul Dumnezeu , dupa sufletul si munca ta ca tu ne-ai mai ramas drept mangaiere , mandrie si speranta ! Ramai al nostru pentru totdeauna , iti vom fi recunoscatori pentru totdeauna gratie momentelor innaltatoare cand am fost , suntem si vom fi fericiti de a fi contemporani si consateni cu tine ! TOATA STIMA , CONSIDERATIA SI RESPECTUL PENTRU TINE !
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.