Primarul din Buşteni, Emanoil Savin, confirmă că vrea să sponsorizeze Oţelul!

Primarul din Buşteni, Emanoil Savin, confirmă că vrea să sponsorizeze Oţelul!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Fostul portar din anii ’70 al clubului roş-alb-albastru a recunoscut că poartă negocieri pentru a susţine financiar principala grupare fotbalistică a Galaţiului * „Vreau ca pe tricourile Oţelului să apară numele Primăriei din Buşteni”, a afirmat Emanoil Savin * Acelaşi ţel par să-l aibă alte două instituţii administrative – cele din Târgu Ocna şi Mangalia!

„Sunt negocieri avansate”

Scriam zilele trecute că şefii Oţelului, sătui de promisiunile neonorate ale autorităţilor gălăţene, vor să ia o măsură extremă, şi anume colaborarea cu instituţii administrative din alte localităţi. Primăria Buşteni, condusă de gălăţeanul Emanoil Savin, era prima bănuială şi, iată, se confirmă! Ieri, edilul-şef al staţiunii de pe Valea Prahovei ne-a confirmat că este hotărât să sprijine clubul la care a activat în anii ’70. „Este adevărat, suntem în negocieri foarte avansate pentru a susţine financiar clubul la care am jucat şi eu. Suntem aproape de a finaliza aceste discuţii şi, după ce vom semna un contract, jucătorii Oţelului vor purta pe tricouri inscripţia «Primaria Busteni»”, a declarat Savin, care în anii trecuţi a fost principal finanţator la gruparea Apulum Alba Iulia.

L-a onorat şi pe Bute

Emanoil Savin a punctat la capitolul imagine şi la finalul anului precedent, când l-a primit ca oaspete de seamă pe pugilistul Lucian Bute, născuţi în localităţi învecinate (Pechea, respectiv, Costache Negri). Campionului mondial la box i-a fost conferit titlul de Cetăţean de Onoare al Buşteniului şi i s-a promis o parcelă de pământ pentru construirea unei case. „Ar fi o variantă să mă stabilesc la Buşteni, îmi place foarte mult aici”, a fost replica pe măsură a sportivului gălăţean.

Va fi echipa Primăriilor?

Surprizele nu se opresc însă aici! Şi Primăria din Târgu Ocna este tentată să i se facă reclamă pe tricoul lui Paraschiv, Viglianti şi compania. Primăriţa localităţii în care Oţelul va susţine primul cantonament de pregătire al iernii n-a refuzat propunerea conducerii clubului roş-alb-albastru şi, în câteva zile, s-ar putea ajunge la o variantă care să le râdă în nas autorităţile gălăţene. Pe listă ar intra, se pare, şi oraşul Mangalia! „Încă mai purtăm discuţii şi cu alte instituţii administrative, inclusiv cu un Consiliu de Judeţ, dar în continuare aşteptăm un semn de la comunitatea gălăţeană”, comentează directorul general al Oţelului, Marius Stan. Oare cum ar fi ca „oţelarii” să joace cu următoarele inscripţii pe tricou, „ArcelorMittal”, „Primăria Buşteni”, „Primăria Tg. Ocna” şi „Primăria Mangalia”, iar numele Galaţiului nici măcar nu ar fi pomenit?

Explicaţie foto: Emanoil Savin a participat, în luna mai 2007, la un meci demonstrativ al fostelor glorii ale Oţelului

Citit 2889 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.