Oţelul merge în Paradis
Foto: Foto: www.hotelolivanova.com

Oţelul merge în Paradis
Aici, la Oliva, vor ajunge jucătorii lui Dorinel Munteanu în cel de-al treilea cantonament de pregătire al iernii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Formaţia lui Dorinel Munteanu va beneficia de două stagii de pregătire de vis după ce se va reîncărca din punct de vedere fizic în Poiana Braşov * Roş-alb-albaştrii vor susţine opt meciuri de verificare în Cipru şi pe coasta de est a Spaniei, la Oliva *

Dorinel încă vorbeşte despre posibilitatea câştigării campionatului, chiar dacă sunt nouă puncte între locul al cincilea, ocupat actualmente de „oţelari”, şi liderul Dinamo Bucureşti. „Puteţi spune că sunt nebun, dar eu cred în această variantă. În plus avem şi Cupa României drept obiectiv foarte important”, adaugă tehnicianul grupării locale de fotbal.

Pentru ca la primăvară să zburde pe teren, trupei dunărene i-a fost stabilit un program foarte încărcat de pregătire, dar se poate spune că este cel mai spectaculos din ultimul deceniu: trei stagii, dintre care două peste hotare, cu opt meciuri de pregătire. După reunirea lotului, programată pe 9 ianuarie, elevii Neamţului vor merge în Poiana Braşov, dar numai pentru opt zile (14-22 ianuarie), nu cum se întâmpla anii trecuţi, când pantelor montane li se acordau aproape două săptămâni. „Meniul” lui Costin, Paraschiv şi compania este completat de două cantonamente externe, la plus 20 de grade Celsius: în Larnaca (Cipru) în perioada 25 ianuarie – 4 februarie şi la Oliva (Spania) între 7 şi 16 februarie. „Sunt stagii în care vom avea condiţii excelente de pregătire şi sper să ne prezentăm foarte bine la startul sezonului de primăvară”, mai spune antrenorul Oţelului.

Repetă stagiul din Insula Afroditei

Larnaca a fost vizitată şi anul trecut de campionii României, stagiul din Insula Afroditei urmând să fie derulat tot la baza de pregătire a hotelului „Palm Beach”. Zona superbă din inima Mediteranei va fi apoi înlocuită cu staţiunea Oliva de pe coasta estică a Spaniei, la doi paşi de Valencia, un loc la fel de spectaculos cu ieşire la aceeaşi mare. Echipa gălăţeană va fi cazată la „Oliva Nova Golf Beach & Golf Hotel”, stabiliment de patru stele care nu mai necesită prezentare! 

Amical împotriva lui Szekely

Echipa lui Dorinel are stabilite trei dintre cele patru jocuri pe care le va susţine în Cipru. Pe 28 ianuarie este programat un duel cu FK Volga Novgorod din Rusia, club la care activează ex-„oţelarul” Janos Szekely şi Mihăiţă Pleşan, pe 31 o partidă foarte tare cu Viktoria Plzen (n.r. – a participat ca şi Oţelul în sezonul curent de Liga Campionilor), iar pe 3 februarie se va juca în compania lui Slask Wroclaw, liderul detaşat din Polonia, un adversar tradiţional al roş-alb-albaştrilor.

Citit 1422 ori Ultima modificare Miercuri, 04 Ianuarie 2012 18:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.