Handbalistele de la Oţelul evoluează sâmbătă la Filiaşi
Foto: Foto: Sorin Pană

Handbalistele de la Oţelul evoluează sâmbătă la Filiaşi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Handbalistele de la Oţelul Galaţi evoluează sâmbătă, începând cu ora 11.00, la Filiaşi, în compania celor de la SCM Universitatea Craiova. Meciul contează pentru etapa a 24-a a Ligii Naţionale şi va fi arbitrat de cuplul argeşean Barbu – Nica.

Înaintea confruntării, „oţelarele” ocupă poziţia a cincea în clasamentul la zi, cu 27 puncte, în timp ce Craiova este angrenată în hora retrogradării, cu doar 12 puncte la activ. 

Deplasarea de la Filiaşi, în ciuda diferenţei din clasament, este una extrem de dificilă pentru elevele Alexandrinei Soare. Craiovencele luptă din răsputeri pentru menţinerea în Liga Naţională, în etapa precedentă impunându-se pe terenul unei contracandidate, CSM Bacău. Având în vedere şi faptul că Federaţia Română de Handbal a delegat un cuplul de arbitri controversat, cu numeroase etape de suspendare pentru prestaţiile mediocre mai mult sau mai puţin voite, Oţelul s-ar putea considera norocoasă dacă pleacă cu un punct din Bănie.  

Etapa a 24-a a Ligii Naţionale mai programează sâmbătă alte cinci partide: CSU Neptun Constanţa – HCM Roman, CSM Cetate Deva – „U” Jolidon Cluj, HCM Baia Mare – CSM Bucureşti, Dunărea Brăila – Corona Braşov şi HC Zalău – CSM Bacău. Marţi, pe 1 mai, va avea loc confruntarea dintre CSM Ploieşti şi Oltchim Rm. Vâlcea.

Ultima partidă pe care gălăţencele o vor susţine în faţa propriilor suporteri în actualul sezon, cea cu multipla campioană Oltchim Rm. Vâlcea, a fost devansată, la cererea oaspetelor, pentru data de 2 mai, de la ora 17.00 (Sala "Siderurgistul").

Citit 743 ori Ultima modificare Vineri, 27 Aprilie 2012 18:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.