Oţelul, al treilea meci la rând fără victorie!
Foto: Foto: Ionatan Ţuţu

Oţelul, al treilea meci la rând fără victorie!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Trupa lui Dorinel Munteanu a dominat categoric tot meci dar nu putut să înscrie în faţa unui adversar care şi-a apărat cu disperare egalul care ar putea să o scape de la retrogradare

Cât mare a fost dezamăgirea adusă gălăţenilor de ultimele evoluţii şi rezultate ale Oţelului? Cel mai elocvent răspuns a fost aspectul golaş al tribunelor, populate de cel mult 2.500 de spectatori. La Peluza Nord, doar vreo 200 de fani tăcuţi, semn că întâlnirea de împăcare dintre echipă şi galerie de joi seară nu i-a mulţumit pe deplin. Dacă mai era nevoie de vreo confirmare, aceasta a venit după un sfert de oră, cu „Grahovac eşti o mizerie” prima scandare a galeriei gălăţene din peluză. Din tribuna a doua s-a auzit ceva susţinere timidă pentru roş-alb-albaştri, stinsă repede şi aceasta.

Apatia generală n-a fost alungată de ceea ce se întâmpla din teren, dimpotrivă. O zvâcnire în minutul 8, când Giurgiu l-a lăsat pe Antal doar cu portarul în faţă, dar şutul acestuia de la marginea careului s-a scurs pe lângă colţul lung. În rest, doar multă alergătură din partea trupei lui Dorinel Munteanu, dorinţă fără putinţă. Spre finalul primei reprize, ceva mai multă presiune pe apărarea mureşeană, soldată doar cu multe cornere şi cu o singură ocazie, mingea trimisă de Costin cu capul fiind deviată puţin pe lângă. Ba chiar la pauză se putea intra cu oaspeţii în avantaj, dacă acelaşi Costin nu revenea să-l contreze pe Apostu, scăpat singur cu Brăneţ, la 12 metri, poziţie centrală.

Fără soluţii în faţa autobazei

Trupa lui Sabău şi-a văzut lungul nasului, încercând să ţină de 0-0 cu mai toţi jucătorii pe poziţii defensive. Greu de marcat când în calea unui şut se aruncă trei fundaşi, aşa cum a fost la ocazia lui Antal (50’). Chiar dacă s-a jucat aproape continuu numai în jumătatea de teren a oaspeţilor, apărarea acestora a absorbit atacurile Oţelului fără mari probleme. Mureşenii s-au clătinat  doar la o reluare cu capul a lui Pena (64’), ofensiva sterilă a gazdelor fiind taxată cu ole-uri ironice din tribune şi cu huiduieli la final.

OŢELUL GALAŢI – FCM Tg. Mureş 0-0

Meci disputat duminică seară, în etapa a 28-a din Liga I

Stadionul „Oţelul”; spectatori 2.000

Cartonaşe galbene: Râpă 22’, Fl. Dan 32’, Iorga 70’ şi 85’, Homei 86’, L. Buş 86’, Pena 87’

Cartonaş roşu: Iorga 85’

Echipele utilizate:

Oţelul: Brăneţ - Râpă, Sârghi, Costin, Sălăgeanu - Giurgiu, Neagu (Viglianti 65’) – Antal (Iorga 60’), Didi (Punosevac 78’), L. Buş  – Pena. Antrenor Dorinel Munteanu.

Tg. Mureş: Albuţ – E. Nicu, Ghionea, G. Kiriţă, Cordoş, Sepsi – Firţulescu (S. Buş 61’), Gugu (Homei 69’), Fl. Dan, Bumba – Bogdan Apostu (Bujor 58’). Antrenor Ioan Ovidiu Sabău.

Arbitri: Radu Petrescu – central, Radu Ghinguleac, Florin Neacşu - asistenţi

Citit 2238 ori Ultima modificare Duminică, 29 Aprilie 2012 21:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.