Ce final de meci! Danubius, egal scos în ultima secundă
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

Ce final de meci! Danubius, egal scos în ultima secundă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Victoria obţinută pe teren propriu cu ACS Corona Braşov (scor 25-24) şi egalul smuls, marţi după-amiaza, în confruntarea cu CSM Ploieşti (scor 22-22) au propulsat echipa feminină de handbal Danubius Galaţi pe locul nouă în clasamentul Ligii Naţionale, cu trei puncte.

Partida cu CSM Ploieşti a fost ultimul meci de campionat din acest an pentru gălăţence şi a avut ingredientele unui spectacol total. Gazdele, antrenate de Simona Gogârlă, au început în forţă (3-0, min. 7), dar Danubiusul a revenit repede în joc, la fel ca în meciul cu braşovencele, iar la pauză conducea cu 13-10. Avansul maxim a fost de patru goluri (scor 14-18, în minutul 42) dar nu s-a putut ţine acest ritm până la capăt, gazdele reintrând în meci. Finalul meciului a fost pe muchie de cuţit. În ultima secundă, la scorul de 22-21 pentru CSM Ploieşti, Curtean a obţinut o aruncare de la 7m, iar ucraineanca Glibko a demonstrat că are sânge în instalaţie, marcând golul care a adus un punct important echipei gălăţene.

Antrenoarea Alexandrina Soare (foto) s-a declarat mulţumită de rezultat, mai ales că a fost un egal scos pe terenul unei contracandidate la evitarea retrogradării. „Pentru noi este un punct mare, jucând în deplasare cu o adversară directă. A fost un meci frumos, cu greşeli şi lucruri bune, cu ambiţie, dăruire şi multă încrâncenare. Echipa a început să se închege, fetele au căpătat mai multă încredere”, a declarat antrenoarea celor de la Danubius.

Până la pauza competiţională, handbalistele de la Danubius mai au de disputat la finalul acestei săptămâni „dubla” cu Balnomano Bera Bera (Spania), din turul trei al Cupei Cupelor. Ambele meciuri se vor disputa în deplasare, sâmbătă şi duminică.

Citit 842 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Noiembrie 2012 22:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.