Astăzi, la Galaţi: Oţelul, meci de pregătire pentru confruntarea cu Steaua
Foto: FOTO: Sorin Pană

Astăzi, la Galaţi: Oţelul, meci de pregătire pentru confruntarea cu Steaua
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Roş-alb-albaştrii susţin o partidă amicală cu CSM Moineşti, de la ora 13, pe stadionul "Oţelul"


După eşecul neaşteptat de la Bistriţa, 1-2 cu Gloria, formaţia gălăţeană se pregăteşte intens pentru următorul joc de campionat, cel cu Steaua de pe 1 Aprilie. În acest sens, Oţelul va disputa o partidă amicală astăzi, de la ora 13.00, pe propria arenă, contra echipei din liga a treia, CSM Moineşti. Cu această ocazie, antrenorul Petre Grigoraş îşi doreşte să-i vadă la treabă pe aproape toţi componenţii lotului.

„Am dorit să avem un meci în această pauză, dar nu cu cine ştie ce adversar pentru că suntem în construcţie şi e normal să avem cât mai multe partide, indiferent de oponent. Mai avem mult de lucru la omogenitate şi tocmai de aceea ne prinde bine amicalul, în perspectiva următoarelor jocuri, când trebuie să intrăm într-o formă cât mai bună”, a spus Grigoraş, antrenorul roş-alb-albaştrilor.

De asemenea, managerul clubului, Narcis Răducan, a declarat că meciul cu CSM Moineşti va fi un antrenament util pentru viitoarele jocuri. „Ne-am conformat cerinţelor antrenorului care şi-a dorit să disputăm o partidă amicală în pauza cauzată de jocurile echipei naţionale. Va fi un antrenament care ne dorim să se dovedească a fi util în perspectiva următoarelor meciuri”.

Pentru meciul cu Steaua de săptămâna viitoare, antrenorul gălăţenilor nu va putea conta pe Ljubinkovici, cel care a evoluat toate minutele pe postul de fundaş stânga în 2013 pentru Oţelul. Sârbul a încasat cel de-al patrulea cartonaş galben şi va fi suspendat. Vestea bună este că Dan Popescu, fundaşul stânga transferat în această iarnă de la Dunărea, a revenit la antrenamente şi se pregăteşte normal în programul echipei, după accidentarea suferită în cantonamentul din Spania.

Altfel, cu toate că nu s-a luat încă o decizie finală cu privire la preţul exact al biletelor la meciul cu Steaua, cei din conducerea clubului au în plan ca tichetele să costa mai mult faţă de partidele de până acum susţinute de Oţelul la Galaţi, în actuala ediţie a Ligii I.

 

Pe 18 aprilie, semifinala cu Petrolul

 

Federaţia Română de Fotbal a stabilit programul primei manşe a semifinalelor Cupei României, astfel că Oţelul va primi vizita Petrolului, joi, 18 aprilie, de la ora 20.30 (în direct pe DigiSport). Returul este programat pe 22 mai, la Ploieşti, iar finala se va disputa pe 2 iunie. Până la meciul cu Petrolul din Cupă, gălăţenii au aflat programul şi pentru etapele 25 şi 26 din Liga I. Astfel, în runda cu numărul 25, Oţelul se va deplasa la Constanţa, pentru meciul cu Viitorul, luni, 8 aprilie (ora 19.00, DigiSport), iar apoi va juca acasă cu CS Severin, sâmbătă, 13 aprilie (ora 17.00, DigiSport).

 

Citit 1292 ori Ultima modificare Vineri, 22 Martie 2013 14:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.