Petre Grigoraş: "Am mare încredere în naţională, va câştiga la Budapesta"

Petre Grigoraş: "Am mare încredere în naţională, va câştiga la Budapesta"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Petre Grigoraş, a declarat că are mare încredere în naţionala României şi în selecţionerul Victor Piţurcă, în perspectiva meciului de la Budapesta, cu Ungaria, din preliminariile Cupei Mondiale din 2014.

"Eu sunt un naţionalist convins şi am mare încredere în selecţioner că va face orice ca echipa să arate bine şi să câştige. Eu sunt încrezător că, cel puţin în meciul din Ungaria, va avea câştig de cauză. Cred că a făcut o alegere inspirată în a se baza pe un nucleu de jucători de la Steaua, sunt în formă bună, au demonstrat asta în meciurile din cupele europene şi din campionat. Deocamdată ar fi foarte important să reuşim să învingem Ungaria, ar fi un pas mare în lupta pentru adjudecarea locului doi din grupă, apoi vom vedea ce se poate face în Olanda", a spus Grigoraş.

Tehnicianul gălăţenilor îl vede pe Alexandru Maxim, fostul său elev de la Pandurii Târgu Jiu, favorit să fie titular în detrimentul lui Cristian Tănase, pentru postul de mijlocaş stânga: "Sentimental şi, chiar şi din punct de vederea al evoluţiei din ultima perioadă, aş merge pe mâna lui Maxim, dar sunt convins că selecţionerul ştie şi va alege ce-i mai bine pentru echipa naţională".

Echipa naţională a României întâlneşte, în această seară, de la ora 21.30, la Budapesta, selecţionata Ungariei, într-o partidă contând pentru Grupa D a preliminariilor CM 2014.

Citit 962 ori Ultima modificare Vineri, 22 Martie 2013 11:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.