Pariurile zilei: Naţionale de succes

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Suedia - Germania peste 2,5 goluri (cotă 1,60)

Cu toate că Germania s-a calificat deja la Campionatul Mondial, în ultima etapă din peliminarii, cu Suedia, nemţii nu se vor da la o parte, ci vor juca aşa cum ştiu ei mai bine s-o facă: ofensiv. În toate partidele din preliminarii în care a jucat Germania s-a lăsat cu cel puţin trei goluri înscrise în meci. De altfel, în tur, Germania - Suedia a fost un fabulos 4-4, după ce nemţii au condus cu 4-0. Nici Suedia nu se dă la o parte când vine vorba de goluri, majoritatea meciurilor fiind peste limita impusă de acest tip pariu.

San Marino - Ucraina interval 4-6 goluri (cotă 1,75)

Ucraina e sigură de locul doi, care duce la baraj, dar poate spera în calificarea directă la Mondiale, în cazul în care Anglia se încurcă acasă cu Polonia. Astfel, ucrainienii trebuie să-şi câştige meciul pentru a putea spera măcar. Şi cum nu se pune problema echipei învingătoare în această partidă, Ucraina, care în tur a câştigat cu 9-0, sigur nu se va mulţumi cu un succes la limită. Totuşi, pe de altă parte, e destul de puţin probabil ca oaspeţii să câştige cu mai mult de 6-0, iar pentru intervalul 4-6 goluri primim o cotă foarte bună.

Chile - Ecuador X (cotă 1,65)

Cel mai sigur meci egal din lume. Cam aşa ar putea fi prezentat pe scurt duelul dintre Chile şi Ecuador. Cele două formaţii îşi asigură calificarea la Mondiale printr-un rezultat de egalitate, astfel că n-au niciun motiv să forţeze victoria. Cota e pe măsură, 1,65, spre deosebire de un meci normal, unde cota la egal se învârte în jurul valorii de multiplicare de 3,00.

Citit 2177 ori Ultima modificare Luni, 14 Octombrie 2013 15:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.