TRIATHLON/ Gălăţenii, CAMPIONI la Cupa Europeană

TRIATHLON/ Gălăţenii, CAMPIONI la Cupa Europeană

Cosmin Mihai, Mihaela Bîrligea şi Marius Forţu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
2 comentarii

Mihaela Bîrligea, Cosmin Mihai și Marius Forțu sunt cei trei gălăţeni care, formând MCM Team Galaţi, au ocupat locul întâi la una din probele Cupei Europene de Triatlon, competiţie desfășurată weekendul trecut, la Mamaia. Gălăţenii au participat la ştafeta olimpică de sprint mixt, care a cuprins probele de 750 metri înot (Mihaela), 20 km ciclism (Cosmin) şi 5 km alergare (Marius), reuşind un timp foarte bun (1h 14:25). Cei trei au concurat pentru prima dată în această formulă, după ce anul acesta Mihaela Bîrligea a fost cooptată din cadrul Asociației Sportive Viva Sport Club, pentru care cei trei concurează, de altfel, în concursurile de înot masters (old-boys şi amatori).

„A fost prima mea participare la un astfel de eveniment şi pot spune că este o experiență minunată, o adevărată provocare. Această reuşită ne-a motivat foarte mult, aşa că, împreună cu ceilalți doi componenţi ai echipei, am luat decizia de a participa anul viitor chiar la ştafeta olimpică”, ne-a declarat Mihaela Bîrligea.

Altfel, la proba clasică de ştafetă olimpică (1,5 km înot, 40 km ciclism şi 10 km alergare), au participat şi alţi trei gălăţeni: Ciprian Talabă, Cătălin Dorneanu şi Bogdan Pangrati.
Competiția de la Mamaia a fost organizată sub egida forului european de triatlon şi a fost etapa a noua a Cupei Europene.

Citit 990 ori Ultima modificare Marți, 09 Septembrie 2014 10:23

2 comentarii

 • postat de Lucian-Freedom Miercuri, 10 Septembrie 2014 20:04 5.13.144.*** Link la comentariu
  0
  1

  Bravo lumee! Sunteti tari, mai c-as vrea si eu la o stafeta! felicitari Galati pentru ca dai asa oameni!

  Raportează
 • postat de Stroe Florenta Miercuri, 10 Septembrie 2014 12:01 86.127.215.*** Link la comentariu
  0
  2

  Felicitari campionilor nostri. Suntem mandri de voi. " Forta Viva" sa urce pe cele mai inalte culmi!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.