TRIATHLON/ Gălăţenii, CAMPIONI la Cupa Europeană
Foto: Cosmin Mihai, Mihaela Bîrligea şi Marius Forţu

TRIATHLON/ Gălăţenii, CAMPIONI la Cupa Europeană
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mihaela Bîrligea, Cosmin Mihai și Marius Forțu sunt cei trei gălăţeni care, formând MCM Team Galaţi, au ocupat locul întâi la una din probele Cupei Europene de Triatlon, competiţie desfășurată weekendul trecut, la Mamaia. Gălăţenii au participat la ştafeta olimpică de sprint mixt, care a cuprins probele de 750 metri înot (Mihaela), 20 km ciclism (Cosmin) şi 5 km alergare (Marius), reuşind un timp foarte bun (1h 14:25). Cei trei au concurat pentru prima dată în această formulă, după ce anul acesta Mihaela Bîrligea a fost cooptată din cadrul Asociației Sportive Viva Sport Club, pentru care cei trei concurează, de altfel, în concursurile de înot masters (old-boys şi amatori).

„A fost prima mea participare la un astfel de eveniment şi pot spune că este o experiență minunată, o adevărată provocare. Această reuşită ne-a motivat foarte mult, aşa că, împreună cu ceilalți doi componenţi ai echipei, am luat decizia de a participa anul viitor chiar la ştafeta olimpică”, ne-a declarat Mihaela Bîrligea.

Altfel, la proba clasică de ştafetă olimpică (1,5 km înot, 40 km ciclism şi 10 km alergare), au participat şi alţi trei gălăţeni: Ciprian Talabă, Cătălin Dorneanu şi Bogdan Pangrati.

Competiția de la Mamaia a fost organizată sub egida forului european de triatlon şi a fost etapa a noua a Cupei Europene.

Citit 1339 ori Ultima modificare Marți, 09 Septembrie 2014 10:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.