Atât Oţelul, cât şi Astra au ŞANSE DE VICTORIE în meciul de duminică
Foto: Valentin Sinescu

Atât Oţelul, cât şi Astra au ŞANSE DE VICTORIE în meciul de duminică
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Antrenorul secund al FC Oţelul, Valentin Sinescu, a făcut o scurtă analiză a partidei cu Astra, grupare de care s-a despărţit cu ceva vreme în urmă

Ca un cunoscător al echipei Astra, Sinescu consideră că structura fostei sale grupări s-a schimbat fundamental. „Au apărut jucători noi, cu care nu am avut plăcerea să lucrez. Astra, astăzi, înseamnă ceva pentru fotbalul românesc. Este o echipă puternică, importantă pentru campionatul intern, dar ca în orice întâlnire sportivă - şansele există de ambele părţi”, a declarat secundul de la Oţelul.

În viziunea sa, Oţelul se află într-o creştere a nivelului de exprimare, lucru care de altfel s-a văzut chiar şi în ultima partidă, cea disputată în deplasare, cu Petrolul Ploieşti, o altă grupare reprezentativă în prima ligă, o echipă de nivelul Astrei. „Am reuşit să facem faţă cu brio unui examen important, ceea ce ne aşteaptă şi duminica aceasta, când sperăm să avem toate datele necesare pentru a ne lupta de la egal la egal”, a completat Sinescu.

Întrebat dacă Oţelul poate profita de schimbările din cadrul echipei adverse, atât în conducerea tehnică, cât şi administrativă, Sinescu a fost tranşant şi ne-a precizat că jucătorii sunt profesionişti indiferent de conjunctura managerială. Cât despre Dinu Gheorghe, Sinescu îl consideră pe acesta un om de fotbal autentic, un bun cunoscător al fenomenului: „Sunt convins că, indiferent unde va activa în continuare, clubul care îl va avea în frunte va face performanţă".

Cu un meci dificil în Liga Europa, cu o echipă cu ceva probleme de efectiv, în care soluţiile sunt oarecum limitate, Sinescu vede în partida de duminică, dintre Astra şi Oţelul, o egalizare raportului de forţe: „A fost un examen care, cel puţin din punct de vedere fizic, a amprentat într-o oarecare măsură echipa giurgiuveană. Am văzut că au existat ceva probleme de efectiv şi atunci soluţiile nu sunt multiple, pentru că din punct de vedere valoric, trebuie să fim realişti, Astra reprezintă ceva mai mult decât Oţelul, în acest moment. Pot fi mai obosiţi. Din cât cunosc eu fotbalul românesc, încă nu avem educaţia necesară, iar Astra traversează o premieră acum, cu atât mai mult pentru a aborda la acelaşi nivel, cu acelaşi potenţial, confruntări din trei în trei zile. Ceea ce cred că poate reprezenta un atu pentru echipa noastră, nu un factor decisiv".

În rest, trebuie să fie cultivată aceeaşi atitudine pe care echipa a avut-o în ultimele partide. „Nivelul jucătorilor noştri este unul în creştere, aceştia au început să-şi creioneze un alt capital de încredere, ceea ce era fundamental, în special după perioada dificilă prin care a trecut clubul. Cred că va fi un meci echilibrat", a concluzionat Valentin Sinescu.

Mâine se pun în vânzare biletele

Altfel, biletele pentru meciul FC Oţelul Galați - AFC Astra Giurgiu vor fi puse în vânzare mâine, între orele 10:00 şi 17:00, la Casa Nr. ,1 de la Liceul Auto, iar duminică, 9 noiembrie, vor fi deschise toate cele patru case de bilete din jurul Stadionului Oţelul", de la ora 10:00 până la 17:30, ora începerii partidei.

Citit 1224 ori Ultima modificare Joi, 06 Noiembrie 2014 20:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.