Messenger? Nu, chimono!

Messenger? Nu, chimono!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Un puşti de clasa a V-a din Galaţi a devenit campion european la IKO Sosai, clubul din care face parte, Tora – Kyokushin, fiind înfiinţat abia acum un an de zile *

Mulţi dintre reprezentanţii noii generaţii nici nu ştiu să meargă pe stradă, flagelul jocurilor virtuale şi reţelelor de socializare de pe Internet răpindu-le practic şansa la sănătate. Pare un patetism ieftin, dar aceasta-i realitatea, astfel că orice încercare a unui puşti de a fi cel mai bun într-o anumită disciplină sportivă merită lăudată.

Gerardo Dinu şi Andrei Burtea, ambii legitimaţi la clubul gălăţean Tora – Kyokushin, şi-au încercat recent şansa la Campionatele Europene de Karate IKO Sosai de la Sibiu. Au lăsat Messengerul şi Counter Strike-ul la o parte. Primul dintre ei, Dinu, a pus mâna pe medalia de aur, iar celălalt, Burtea, s-a clasat pe poziţia a patra.

„Ne plac karatele, ne-au adus părinţii la acest sport, dar şi nouă ne plăcea foarte mult”, spun la unison băieţii de 11 ani care învaţă la Şcoala Nr. 29.

„Este un rezultat fantastic pentru un club care activează de numai un an de zile. Abia am terminat de întocmit documentele clubului”, se bucură Cătălin Burtea, preşedintele grupării de karate care se antrenează într-o sală de sport a Şcolii Nr. 22.  

Explicaţie foto: Burtea senior, Dinu şi Burtea junior (de la stânga la dreapta), într-o demonstraţie „pe viu”

Citit 1308 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.