HOCHEI/ La Dunărea, transferuri înaintea meciurilor cu Miercurea Ciuc

HOCHEI/ La Dunărea, transferuri înaintea meciurilor cu Miercurea Ciuc
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Deţinătoarea titlului de campioană, echipa gălăţeană CSM Dunărea, va evolua şi în etapa a treia din Liga Naţională tot pe gheaţa proprie, urmând să întâlnească pe SC Miercurea Ciuc, astăzi, de la ora 17,30, şi sâmbătă, de la ora 17,30. După cele două victorii din runda precedentă, cu Corona Braşov (scor 5-2, respectiv, 2-1), echipa gălăţeană îşi va testa acum potenţialul în faţa unei alte posibile pretendente la titlul de campioană. Până acum, ciucanii au disputat doar două partide, cele cu Steaua, din etapa a doua, la Cârţa, ambele pierdute la mare luptă, cu acelaşi scor, 4-5.

Dunărea va aborda cele două jocuri din acest weekend cu cel puţin o noutate importantă în lot, reuşind să perfecteze transferul a încă unui jucător din străinătate, pe lângă cei cinci ucrainieni, slovacul Juraj Durkech. La antrenamentele echipei gălăţene din această săptămână a mai participat şi un alt slovac, Robert Krajci, însă acestuia nu-i sosiseră încă de la federaţia din ţara sa documentele necesare legitimării, conform lui Mihai Brandabur, director CSM Dunărea. „Încă sperăm ca până la ora primului meci să-l legitimăm şi pe Krajci, însă şansele nu sunt foarte mari, în condiţiile în care se află în desfăşurare Congresul federaţiei internaţionale şi mai toţi oficialii sunt acolo”, a spus Brandabur.

Durkech are 29 de ani, este fundaş, iar până acum a jucat doar în campionatul slovac, în timp ce Krajci este atacant, are 34 de ani şi a mai jucat, în afară de ţara natală, la echipe din Cehia, Polonia şi Kazahstan.

La cele două partide cu SC Miercurea Ciuc, nu va putea juca din cauza unei accidentări ucraineanul Nimenko.

Intrarea spectatorilor la aceste meciuri, găzduite de patinoarul „Dunărea”, este gratuită.

Programul de patinaj pentru public

Iubitorii patinajului sunt aşteptaţi în acest weekend la patinoarul “Dunărea” şi pentru a intra pe gheaţă. Programul cu publicul este următorul: sâmbătă, de la orele 12,00 şi 14,00, iar duminică, începând cu ora 12,00, celelalte serii de câte 90 de minute fiind programate de la 14,00, 16,00 şi 18,00. Biletul de intrare pentru o şedinţă de patinaj de 90 minute este de 15 lei. Închiriatul patinelor costă 14 lei, ascuţitul patinelor costă 12 lei, iar garderoba 3 lei. Cei care doresc să închirieze întreg patinoarul pentru activităţi pe gheaţă trebuie să plătească 589 lei/oră, iar cei care doresc să închirieze patinoarul pentru alte activităţi sunt taxaţi cu 630 lei/oră. Patinoarul ”Dunărea” oferă şi lecţii de iniţiere în patinaj, 8 şedinţe fiind taxate cu 130 lei.

Citit 1833 ori Ultima modificare Joi, 24 Septembrie 2015 17:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.