IMPRESIONANT! Fanii au strâns banii necesari deplasării Oţelului la Suceava, iar jucătorii le-au răspuns cu un mesaj de suflet

IMPRESIONANT! Fanii au strâns banii necesari deplasării Oţelului la Suceava, iar jucătorii le-au răspuns cu un mesaj de suflet
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

Echipa de fotbal Oţelul s-a aflat în pericol de a nu se prezenta la meciul de sâmbătă, cel cu Rapid CFR Suceava, pentru că nu avea banii necesari deplasării, situaţia critică fiind depăşită datorită suporterilor.

Acţiunea demarată de suporterii Oţelului sub deviza “Acum, Oţelul suntem noi”, cea de a strânge banii necesari plecării la Suceava, a fost un succes total. “Oţelarii” de toată isprava au pus mână de la mână şi au adunat, numai până joi seară, suma de 4.100 de lei, cu care vineri dimineaţă au plătit factura pentru cazarea şi masa echipei. În plus, un gălăţean care a dorit să rămână anonim, a oferit toată motorina necesară deplăsării cu autocarul.

La gesturile impresionante prin care suporterii şi-au arătat dragostea faţă de echipă, jucătorii au răspuns după antrenamentul de vineri, înaintea plecării spre Suceava, adunându-se lângă autocar pentru o fotografie în care au transmis un mesaj pe măsura susţinerii fanilor: “Vă iubim”.  

Citit 4432 ori Ultima modificare Vineri, 25 Septembrie 2015 14:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.