Astăzi se încheie o vacanţă de vară foarte scurtă a „oţelarilor”

Astăzi se încheie o vacanţă de vară foarte scurtă a „oţelarilor”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Primul antrenament pe noul sezon competiţional este programat diseară, la ora 19.00, pe Stadionul „Oţelul” * Mai sunt aşteptate câteva chipuri noi, dar există şi trei jucători învoiţi (Jelev, Kolev şi Ibeh) *

O pauză prea scurtă

Recreaţia de vară a durat mai puţin ca niciodată. Numai 13 zile şi-au odihnit ciolanele fotbaliştii roş-alb-albaştri pentru că următorul campionat al Ligii I bate la uşă, dar forţează şi mânerul. Cu o pregătire necorespunzătoare în iarnă, trupa gălăţeană este obligată să bage din greu cărbuni pentru a avea faţă de candidată la cupele europene, aşa cum îşi doreşte conducerea clubului.

„Cei care nu mai intră în vederile noastre nu cred că vor mai veni la reunirea lotului. Le vom găsi echipe unde să-şi continue cariera”, a afirmat directorul general al Oţelului, Marius Stan, cu o zi înainte de a le strânge mâna celor care vor pleca la drum în 2009-2010.

Cum s-a pierdut Milorad Nikolici?

Ar trebui să nu mai vină la primul antrenament Gribauskas, Labukas, Ioviţă, Stancu, Elek, Tănasă, Tismănaru, Dragoş, Gado, Nikolici şi Vitaici, iar ca noutăţi figurau, până aseară, Baotici, Golocevac, Matei, Antal, Perendija şi Mojsov.

„Suntem în discuţii şi cu alţi fotbalişti, dar prefer să tac pentru că ne-ar lua-o alţii în faţă. Aşa s-a întâmplat cu portarul Milorad Nikolici – l-am anunţat înainte de a vedea semnătura clubului FK Sevojno pe contract, iar vorba iniţială a rămas doar vorbă. Oamenii au văzut că s-a făcut tam-tam şi au mărit foarte mult preţul”, a precizat şeful grupării dunărene, care n-a confirmat interesul pentru Zăgrean, Creţu şi N’Kongue. 

Grig, gata de „bătaie”

Antrenorul Petre Grigoraş, plimbat de bursa zvonurilor pe la cel puţin şase echipe de Liga I, susţine că abia aşteaptă să înceapă treaba.

„N-a fost o vacanţă prea lungă, dar m-am odihnit şi vreau să începem pregătirea pentru un campionat care se anunţă foarte important şi interesant. Ne vin întăriri, sper ca jucătorii noi să se integreze rapid în echipă şi să demonstreze că au valoarea necesară pentru a ajuta Oţelul”, a declarat tehnicianul, el infirmând încă o dată bârfele care-l dădeau la FC Timişoara, Universitatea Craiova, Rapid Bucureşti, FC Braşov, FC Vaslui sau Poli Iaşi.

„Mizerii şi atât. N-am vorbit cu nimeni de la vreun alt club şi deja mă deranjează acest subiect”, a conchis Petre Grigoraş.

Explicaţie foto: Grigoraş şi elevii săi încheie, miercuri, vacanţa de vară şi se apucă de o nouă campanie: ediţia 2009-2010 a Ligii I

Citit 1421 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.