CAMPIONII de la CSM Dunărea joacă ultimele meciuri din 2015 la Galaţi (VIDEO)

CAMPIONII de la CSM Dunărea joacă ultimele meciuri din 2015 la Galaţi (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Dunărea îşi încheie seria partidelor de pe teren propriu în fața celor de la Corona Braşov, o reeditare a semifinalei de poveste a sezonului precedent


Echipa de hochei pe gheață Dunărea, deţinătoarea titlului de campioană naţională, va susține astăzi și sâmbătă ultimele sale două meciuri din acest an în fața publicului gălățean. În cadrul etapei a doua din turul II al sezonului regulat din Liga Naţională, formaţia gălăţeană va întâlni pe Corona Braşov, partida de vineri, 11 decembrie, fiind programată de la ora 18,30, iar cea de sâmbătă, 12 decembrie, de la 17,30.

Astfel, Dunărea îşi va lua rămas bun de la publicul gălăţean cu o reeditare a partidei cu cea mai entuziastă atmosferă din istorie hocheiului gălăţean, cea din 16 martie, ultima din semifinala ediţiei trecute de campionat. Cu tribunele pline, Dunărea câştiga cu 3-2 şi făcea pasul cel mare spre titlul de campioană, într-un meci de poveste, cu trei goluri marcate în ultimele 63 de secunde. Dunărea prelua conducerea cu 2-1, Corona a egalat după numai 16 secunde, iar apoi Szocs înscria golul care a declanşat nebunia în tribune, al calificării în mare finală, când mai erau numai 29 de secunde.

Fundaşul Attila Goga speră ca cele două jocuri să se desfăşoare într-o atmosferă asemănătoare, precizând că şi miza este una destul de mare. „Este ultima etapă jucată pe teren propriu în acest şi ne-am dori să încheiem meciurile de la Galaţi din acest an excepţional cu cât mai mulţi suporteri alături de noi, în tribune. Ultimle două jocuri cu ei, la Braşov, le-am pierdut, astfel că privim aceste meciuri şi ca ocazia unei revanşe. Suntem foarte determinaţi să câştigăm ambele meciuri. Fiecare punct din cele şase puse în joc este foarte important. Având în vedere câ în clasament diferenţele între primele patru echipe sunt foarte mici. La ultima rotaţie va fi o luptă foarte strânsă şi un singur punct poate face diferenţa”, a declarat Attila Goga. 

Portarul Bogdan Alexandru Popa a adăugat că aceste două jocuri sunt importante şi în perspectiva Cupei României, turneu care va avea loc în a doua parte a săptămânii viitoare, la Gheorgheni , şi unde Dunărea va încerca obţinerea trofeului: „Contează foarte mult să câştigăm aceste două meciuri cu Corona pentru a pleca la Cupa României cu încredere, cu moral bun”. 

La Cupa României, Dunărea face parte din Grupa A, alături de HSC Miercurea Ciuc, cu care va juca pe 17 decembrie, şi Corona Braşov (19 decembrie). Câştigătoarea grupei va juca finala mare, pe 20 decembrie. 

Totodată, la al doilea meci cu Corona, cel de sâmbătă, campionii de la Dunărea invită gălăţenii să vină cu jucării de pluş, pe care să le arunce pe gheaţă în momentul marcării primului gol al echipei gălăţene. Acestea vor fi apoi dăruite de Crăciun copiilor din orfelinate. De asemenea, în zona de intrare în patinoar vor fi locuri special amenajate pentru o colectă de dulciuri. CLICK AICI PENTRU DETALII

Foto Adrian Ursache

Citit 1331 ori Ultima modificare Joi, 10 Decembrie 2015 16:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.