FUTSAL/ United a pierdut în ultimul minut
Foto: Foto: Sonia Baciu

FUTSAL/ United a pierdut în ultimul minut
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

La doar câteva zile după ce United Galaţi a înregistrat un succes important, calificarea în sferturile de finală ale „Cupei României” la futsal eliminând Informatica Timişoara, scor 3-2, cele două formaţii s-au confruntat din nou, de data aceasta, în campionatul Ligii I.

Era de aşteptat ca timişorenii să-şi mobilizeze toate forţele pentru revanşă, mai ales că sunt în cursa pentru primul loc, de cealalată parte gălăţenii şi-au apărat şansele cu ardoare, astfel că a rezultat o dispută foarte echilibrată şi spectaculoasă. 

Bănăţenii au deschis scorul, iar Boubătrân a egalat înainte de pauză. Imediat după reluare, gălăţenii au preluat conducerea, printr-un gol marcat de Tudose. Gazdele au egalat, iar în ultimul minut cu puţin înainte de fluierul final au punctat şi cu golul victoriei, cu scorul 3-2. De fapt, a fost un autogol, o deviere nefericită a lui Hendrius da Silva. United se menţine pe locul 4, cu 37 de puncte, din 12 victorii, un egal şi şase înfrângeri (o etapă a stat).

Antrenorul David Asandei a avut disponibili nouă jucători pentru acest meci: Wellington– Burdujel, Boubătrân, Tudose, Cireş, Moldoveanu, Apostol, Bâgu şi Da Silva. Din lot au lipsit: Cojoc, Stoykov şi Crăciun, toţi accidentaţi, în timp ce Laşcu a fost suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene.

Până la finalul sezonului regulat, United mai are o etapă liberă (în această săptămână), urmată de jocurile a patru runde, cu două jocuri acasă şi alte două în deplasare. În primul dintre ele, gălăţenii vor întâlni formaţia Clujana Cluj, pe teren propriu (19-20 martie).

Altfel, echipa a doua a Clubului United, participantă în eşalonul secund, va merge în weekend, la Miercurea Ciuc, pentru jocurile unui nou turneu, al şaptelea, antepenultimul din Liga a II-a. Gălăţenii vor juca cu Blue Angel Braşov şi Imperial Wet Miercurea Ciuc. 

Citit 1304 ori Ultima modificare Luni, 07 Martie 2016 15:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.