Se ştie când ÎNCEP SEMIFINALELE la hochei. DUNĂREA a fost invitată în Liga Mol
Foto: Foto Sorin Pană

Se ştie când ÎNCEP SEMIFINALELE la hochei. DUNĂREA a fost invitată în Liga Mol
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

În şedinţa Biroului Federal al forului de specialitate, luni s-au stabilit datele de disputare ale ultimelor două meciuri restante din sezonul regulat al Ligii Naţionale şi totodată ale primelor jocuri din semifinale. Restanţele Steaua - Progym se vor juca la Cârţa, joi și vineri, în timp ce partidele din play-off vor începe luni, 14 martie.

În aceasta seară s-a jucat primul meci al dublei restante dintre Steaua şi Corona Braşov, câştigat de formaţia braşoveană cu scorul 3-4, după ce echipa bucureşteană marcase două goluri într-un interval de numai şapte secunde cu care a egalat la 3. În urma acestei victorii, Corona s-a distanţat la 11 puncte de Steaua şi nu mai poate pierde locul trei.

Astfel, în semifinale, Dunărea Galaţi (locul doi în sezonul regulat)va întâlni pe Corona Braşov, exact ca în sezonul precedent, în care formaţia gălăţeană a câştigat în premieră titlul de campioană.

Se va juca în sistemul „cel mai bun din maxim cinci meciuri”, cu primele două confruntări  Dunărea – Corona programate la Galaţi, la începutul săptămânii următoare, luni (14 martie) şi marţi (15 martie). Apoi, vor urma maxim două partide la Braşov, iar dacă scorul general va fi egal, meciul decisiv va avea loc la Galaţi.

Totodată, în şedinţa Biroului Federal de astăzi s-a discutat despre invitaţia de participare în Liga Mol pentru Dunărea şi Steaua. Conform conducătorilor clubului gălăţean, „în proporţie de 99 la sută Dunărea va juca în Liga Mol din sezonul următor”.  Liga Mol este o competiţie la care în ultimul sezon au participat formaţii din Ungaria şi din România (SC Miercurea Ciuc şi Corona Braşov).

Citit 3149 ori Ultima modificare Luni, 07 Martie 2016 21:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.