Copiii OȚELULUI joacă din nou pe dâmburile de la "Dunărea"

Copiii OȚELULUI joacă din nou pe dâmburile de la "Dunărea"
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Echipa gălăţeană va juca cu ACS Berceni, la Galaţi, miercuri, 9 martie


Echipa de fotbal Oţelul va susţine miercuri, 9 martie, al treilea meci din acest an în liga secundă, urmând să întâlnească, la Galaţi, pe ACS Berceni, în cadrul etapei a 21-a. Partida se va disputa, la fel ca jocul de sâmbătă, cu Gloria Buzău (scor 0-2), pe stadionul "Dunărea", acolo unde terenul este în condiţii precare, plin de dâmburi şi zone fără gazon.

Oţelul este reprezentată în competiţie de formaţia de juniori, iar antrenorul Stelian Bordieanu spune că terenul este un avantaj pentru adversari, favorizând plusul de forţă al acestora, dar şi un impediment pentru stilul de joc cu care erau obişnuiţi juniorii săi. „Terenul ne dezavantajează, noi fiind o echipă învăţată să joace combinativ. Păcat de aceşti copii, că nu pot juca pe un teren mai bun. Îmi pare bine că au început să prindă curaj, au încercat să paseze chiar şi pe un astfel de teren (n.r. - în meciul cu Gloria Buzău), dar e greu de făcut puncte”, a declarat Stelian Bordieanu.

Şi Robert Ciurea, căpitanul echipei şi totodată singurul jucător din lot care a trecut de vârsta junioratului, spune că terenul este un impediment pentru Oţelul, dar speră ca odată cu adaptarea la condiţiile existente să se poată obţine şi punctele cu care să se evite retrogradarea. „Ne este greu pe un astfel de teren, e principalul nostru adversar. Trebuie să ne adaptăm la condiţiile existente, nu avem încotro. Chiar dacă suntem copii, trebuie să vrem mai mult, doar aşa putem demonstra ceva, luptându-ne cu cei mai mari. Este o şansă mare pentru noi şi trebuie să profităm de ea. Am încredere că putem salva Oţelul de la retrogradare, dacă nu credeam în asta nu aş fi rămas. Suntem dornici de afirmare şi trebuie să ne iasă”, a spus Robert Ciurea (20 de ani).

Puştii Oţelului vor avea de făcut faţă în această partidă unei diferenţe imense de experienţă în favoarea adversarilor. ACS Berceni, antrenată de Marian Rada, are în lot doi foşti campioni cu Unirea Urziceni - Epaminonda Nicu (36 de ani) şi Răzvan Pădureţu - şi chiar foşti jucători la Oţelul în prima ligă, sezonul trecut, atacantul Cristi Cristea şi mijlocaşul Paulinho.

Partida Oţelul Galaţi - ACS Berceni va începe la ora 15,00.

Citit 1746 ori Ultima modificare Marți, 08 Martie 2016 20:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.