Turnichetele, gata abia astăzi!

Turnichetele, gata abia astăzi!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* O decizie cu privire la felul în care se va disputa meciul Oţelul – Steaua, de duminică, va fi luată cel târziu vineri de către Liga Profesionistă de Fotbal * În afara barelor în cruce de la porţi, jandarmii solicită ca stadionul să fie dotat şi cu camere de supraveghere ultra-performante! *

Doar 3 până miercuri dimineaţă

Stadionul „Oţelul” nu este încă pregătit pentru meciul de duminică, cu Steaua Bucureşti, poate cel mai aşteptat joc de către fanii clubului gălăţean.

Deşi operaţiunea de montare a turnichetelor a început de lunea trecută, doar trei sisteme cu bare în cruce fuseseră instalate până ieri dimineaţă! Oficialii grupării locale de Liga I nu s-au panicat însă, deoarece aveau garanţia firmei nemţene, care execută lucrarea, că problema va fi rezolvată în timp util.

„Ni s-a spus că primele trei turnichete montate le aveau în stoc, iar celelalte urmau să fie transportate de peste hotare, de aceea operaţiunea a stagnat câteva zile”, a explicat Dragoş Ghiuţă, directorul de marketing al Clubului Oţelul.

„Staţi fără griji!”

Reprezentanţii societăţii Pro Mag SRL din Piatra Neamţ anunţaseră săptămâna trecută că luni şi marţi ar fi urmat să pună punct forfotei de la porţile stadionului de lângă Spitalul de Pediatrie, dar abia ieri la prânz au adus la Galaţi celelalte opt turnichete de care era nevoie.

„Le vom instala repede, staţi fără grijă”, mi-a aruncat în grabă unul dintre muncitorii angajaţi să informatizeze intrările pe care vor accede microbiştii dunăreni la meciurile de acasă ale Oţelului.

„După ce le vom monta, vom avea şi două zile la dispoziţie pentru a face probe cu softul care citeşte codul de bare al biletelor şi abonamentelor”, a adăugat omul, dând de înţeles că ştie ce vorbeşte.

Jandarmeria cere alte camere video

Problema este că Jandarmeria solicită şi camere video de supraveghere superioare celor folosite în campionatul precedent. „Se doresc camere performante care să permită identificarea fără probleme a oricărui spectator de pe stadion, indiferent de zona în care se află.

Ţinem legătura zilnic cu domnii de la Jandarmerie, le-am sugerat să ne prezinte coordonatele camerelor pe care le solicită şi sper să nu întâmpinăm probleme. La Galaţi n-au fost niciodată probleme cu suporterii, aşa că nu trebuie să-şi facă cineva griji în această privinţă”, a mai spus Dragoş Ghiuţă.

Jandarmeria, şi mai apoi Liga Profesionistă de Fotbal, vor inspecta stadionul din Ţiglina III, aşadar decizia cu privire la felul în care se va disputa meciul Oţelul – Steaua încă nu este luată. Emoţiile nu s-au risipit!

Explicaţie foto: Au apărut turnichetele (până în seara de joi se spune că vor fi montate toate), dar mai sunt probleme la sistemul de monitorizare video

Citit 1358 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.