Doar de două mingi câștigate mai avea nevoie Halep pentru a deveni prima în clasamentul mondial!

Doar de două mingi câștigate mai avea nevoie Halep pentru a deveni prima în clasamentul mondial!
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Jucătoarea de tenis Simona Halep a ratat calificarea în semifinalele turneului de la Wimbledon și, totodată, șansa de a deveni numărul unu mondial, marți, după ce a fost învinsă de britanica Johanna Konta cu 6-7 (2), 7-6 (5), 6-4, în sferturile de finală ale celui de-al treilea turneu de Mare Șlem al anului.

Dacă Halep ajungea în semifinale la Wimbledon, ea își va asigura locul unu mondial. Acum, Karolina Pliskova (3 WTA) este cea care va urca pe prima poziție în clasamentul WTA ce va fi actualizat oficial luni.

Halep, numărul doi mondial și a doua favorită, nu reușește să urce pe primul loc în clasamentul mondial pentru a treia oară în ultimele luni, după ce a ratat această oportunitate la Roland Garros și Eastbourne, luna trecută. 

Românca a fost foarte aproape de victorie în meciul cu Johanna Konta (locul 8 WTA), a condus în tie-breakul setul secund cu 5-4 și urma să servească de două ori, dar nu a reușit să concretizezee această oportunitate. Halep și-a egalat performanța de anul trecut de la All England Club, însă cel mai bun rezultat al său la Wimbledon rămâne semifinala din 2014. 

Citit 1143 ori Ultima modificare Marți, 11 Iulie 2017 22:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.