Candidații pentru șefia DNA, evaluați de către ministrul Justiției

Candidații pentru șefia DNA, evaluați de către ministrul Justiției
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a anunțat, ieri, că interviurile candidaților pentru conducerea DNA vor avea loc mâine (26 iulie 2018), iar vineri vor fi deliberări și se va ajunge la o concluzie. Toader a reiterat că este posibil ca unul dintre cei patru să fie desemnat pentru șefia DNA, dar e posibil să nu fie desemnat niciunul, potrivit Hotnews.

”Astăzi (ieri n.r.), Direcția de Resurse Umane va verifica dosarele candidaților. Mâine (astăzi n.r.), membrii comisiei vor studia dosarele, vor analiza programele manageriale. Joi, începând cu ora 9,00, voi convoca membrii comisiei pentru interviu și candidații. După care, vineri, ajungem la o concluzie în funcție de care continuăm procedura. Vedem cum se va prezenta la interviu, vedem programele manageriale, discutăm, toți membrii comisiei, și vom stabili dacă avem un candidat pe care să-l propunem CSM-ului și apoi președintelui, și care este acel candidat. Este foarte posibil ca unul din cei patru să fie desemnat candidat pentru șefia DNA, după cum tot foarte posibil este ca niciunul să nu fie desemnat și atunci vom relua procedura”, a declarat Tudorel Toader, citat de Mediafax.

Patru procurori s-au înscris în ultima zi în cursa pentru șefia DNA: Florentina Mirică - șefa Direcției de combatere a corupției din DNA, procurorul-șef adjunct al DNA - Marius Iacob, procurorul Cristian Lazăr de la Parchetul General și procurorul anticorupție Elena Grecu. CITEȘTE mai multe detalii

Citit 736 ori Ultima modificare Marți, 24 Iulie 2018 17:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.