S-a cerut aprobare pentru un nou miting al Diasporei

S-a cerut aprobare pentru un nou miting al Diasporei

Iulia Kelt
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

S-a cerut aprobare pentru un nou miting al Diasporei. Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a declarat, pentru Mediafax, că organizatorul "Mitingului Diasporei" de pe 10 august 2019 estimează un număr de 250.000 de participanţi. Bădulescu mai spune că organizatorul întruneşte condiţiile pentru avizul de la PMB pentru eveniment.

"Şi ieri s-a luat în calcul solicitarea numitului Tommy Tomescu, depusă în luna noiembrie 2018, prin care acesta înţelege să obţină autorizaţia pentru data de 10 august 2019, în vederea organizării unei adunări publice, care vizează zona din Piaţa Victoriei, iar dumnealui estimează un număr de 250 de mii de participanţi", a declarat Bădulescu.

Potrivit viceprimarului Capitalei, cel care a făcut cererea pentru evenimentul din august întruneşte condiţiile pentru organizarea manifestării.

"Pe 11 februarie, dumnealui va trebui să revină la sediul PMB, unde, în funcţie de decizia Comisiei, va primi avizul sau refuzul. Până la acest moment, acesta întruneşte toate elementele şi spune că va îndeplini toate obligaţiile, astfel încât nu cred că va exista un impediment pentru avizarea evenimentului", a mai declarat Bădulescu.

Tommy Tomescu, cel care vrea să organizeze "Mitingul Diasporei din 2019", este un român stabilit de mai mulţi ani în Marea Britanie, iar potrivit profilului de Facebook este prim-vicepreşedinte al Consiliului Românilor de Pretutindeni.

CITEȘTE ȘI: Pe cont propriu sau organizat, gălăţenii au plecat la protestul de la Bucureşti. Viața liberă LIVE PROTEST DIASPORA, 10 august 2018

Protestul Diasporei a fost susținut și din Galați [detalii]

Citit 887 ori Ultima modificare Miercuri, 09 Ianuarie 2019 17:43

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro