Răzvan Cuc, rănit într-un accident rutier
Foto: digi24.ro

Răzvan Cuc, rănit într-un accident rutier
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a anunţat, luni, 15 iulie 2019, că are mâna ruptă, în urma unui accident în care maşina în care se afla a fost implicată, luni dimineaţă. Ministrul spune că va sta trei săptămâni cu ghips, dar anunţă că îşi va continua activitatea.

"Asta nu mă împiedică ca în următoarele zile, adică miercuri, să mă duc pe şantier în inspecţie şi să văd ce se va întâmpla, pentru că activitatea trebuie să continue. A fost un eveniment nefericit, am discutat şi cu celălalt şofer, care a acroşat maşina când mă deplasam spre întâlnirea la care trebuia să fiu dimineaţă la ora 10,00, este în regulă, nimeni n-a păţit nimic, toată lumea este în regulă, şi şoferul meu, şi celălalt şofer sunt, din punct de vedere fizic, perfect sănătoşi", a spus Răzvan Cuc, la ieşirea din Spitalul Floreasca.

Între timp, Brigada Rutieră a Capitalei a anunţat că şoferul unui autovehicul care se deplasa pe bd. Alexandru Ioan Cuza dinspre str. Maltopol către str. Petru Rareş, în apropiere de intersecţia cu str. Iacob Negruzzi, ar fi efectuat o depăşire neregulamentară peste marcajul continuu. În acel moment, a intrat în coliziune cu un autovehicul care se încadrase pentru a efectua virajul la stânga pe str. Iacob Negruzzi. În urma impactului, a rezultat avarierea celor două autovehicule şi a altor patru autovehicule parcate.

Citit 868 ori Ultima modificare Luni, 15 Iulie 2019 17:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.