Protest pe pârtie, la Poiana Brașov

Protest pe pârtie, la Poiana Brașov
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Comunitatea Declic a organizat sâmbătă dimineață, 16 ianuarie 2021, pe pârtia Drumul Roșu din Poiana Brașov, protestul inedit "Tăiați pensiile speciale, nu pădurile".

Membrii Declic au coborât pe pârtie, pe schiuri, cu un banner cu acest mesaj pentru a atrage atenția Parlamentului și Guvernului asupra a două probleme majore nerezolvate - tăierea pensiilor speciale uriașe si salvarea pădurilor de la defrișări ilegale masive, arată portalul Ziare.com.

"Comunitatea Declic le cere politicienilor să nu mai fie alunecoși și să treacă la treabă: tăiați pensiile speciale și salvați pădurile! Acum, la început de mandat, e momentul să vă asumați aceste două priorități și să prezentați un calendar clar. Altfel, ne vom trezi că iar vor fi abandonate, așa cum s-a tot întâmplat în ultimii ani", a declarat Cătălina Hopârteanu, campaigner Declic.

În cadrul protestului de sâmbătă, un alt banner de mari dimensiuni, cu o suprafață de 30 de metri pătrați, a fost întins pe zăpadă, într-un punct de maximă vizibilitate, cu același mesaj: ''Tăiați pensiile speciale, nu pădurile!".

Citit 933 ori Ultima modificare Duminică, 17 Ianuarie 2021 16:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.