Premierul trimite Corpul de control la Apele Române

Premierul trimite Corpul de control la Apele Române
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Premierul Florin Cîţu a cerut Corpului său de control să investigheze situaţia de la Apele Române, în urma apariţiei în presă a unor informaţii privind angajarea unei tinere care nu avea cunoştinţe minime în domeniu.

"În urma informaţiilor apărute în spaţiul public, am cerut Corpului de control al prim-ministrului să investigheze situaţia de la Apele Române. În mandatul meu, aşa cum am promis, cer profesionalism, integritate, competenţă şi transparenţă. Mesajul acesta nu este doar pentru cei cu funcţii de conducere, este pentru toţi cei care lucrează în sectorul public: fără penali în funcţii publice; profesionişti; fără nepotisme; fără conflict de interese", a scris premierul, miercuri, pe Facebook.

Potrivit unei anchete realizate de publicația Recorder, o tânără care a lucrat ca ospătăriţă, apoi a fost, pe rând, manager de cafenea, manichiuristă şi, vreme de trei zile, angajată la Primăria Vatra Moldoviţei şi care spune că a terminat Facultatea de Chimie este unul dintre proaspăt angajaţii Administraţiei Bazinale de Apă Prut-Bârlad.

Citit 691 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Februarie 2021 19:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.