Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni, 1 martie 2021, că aleşii locali ai partidului vor să vină la Palatul Cotroceni să protesteze, pentru că sunt nemulţumiţi de fondurile care le-au fost alocate în bugetul pe acest an, conform Agerpres.

"Au venit acum cu o anexă la proiectul bugetului de stat prin care s-au alocat aproximativ 380 milioane de lei numai către cele trei formaţiuni politice care creează actuala coaliţie. Cu ce sunt de vină oamenii care trăiesc într-o administraţie câştigată de PSD? 20 de judeţe să nu primească niciun ban fiindcă sunt administraţii ale PSD. Asta e normalitatea pe care ne-o invoca preşedintele României prin guvernul său? Nu e preşedintele Iohannis şi preşedinte la Buzău, la Teleorman sau la Botoşani? Toţi aleşii locali din partid, în acest moment sunt dezbateri cu toţi preşedinţii, vor să vină la Bucureşti, să îşi pună eşarfele, să vină, culmea, nu vor să vină la Palatul Victoria, vor să meargă la Palatul Cotroceni fiindcă preşedintele ar fi trebuit să sesizeze aşa ceva. Niciodată nu s-a făcut asta în România", a spus Ciolacu, într-o conferinţă de presă după şedinţa conducerii PSD.

El a adăugat că "devine o practică" din partea guvernelor de dreapta să se emită anexe la bugetul de stat fără să se ţină cont de vreun criteriu. "Este infracţiune.(...) Nimeni nu şi-a permis până acum aşa ceva. Au existat negocieri între formaţiunile politice, indiferent dacă erai la putere sau în opoziţie, pentru trecerea anumitor amendamente, cum e Aeroportul de la Braşov, liderii politici discutau, este un obiectiv naţional, trebuie să continue lucrările (...), se venea cu un amendament", a afirmat Ciolacu.

Citit 330 ori Ultima modificare Luni, 01 Martie 2021 21:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.