PSD va depune moțiune de cenzură

PSD va depune moțiune de cenzură
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

PSD va depune săptămâna viitoare moțiunea de cenzură numită "România eșuată - recordul fantastic al guvernului Cîțu", a anunțat luni Marcel Ciolacu, președintele PSD, într-o conferință de presă.

Ciolacu a expus motivele pentru care guvernul Florin Cîțu ar trebui dărâmat de la putere, enunțând printre ele și unul legat de PNRR: "Singurul scop real în PNRR a fost să încerce să dospească miliarde de euro pentru firmele de consultanță sau firmele de casă ale PNL și USR".

Șeful PSD a acuzat guvernul Cîțu că vrea să transforme pensia în ajutor de înmormântare, că benzina ar fi ajuns la șase lei/litru, că executivul nu a ajutat firmele românești în pandemie și că alimentele de bază ar fi devenit un lux. "Acestea nu sunt lucruri fantastice, așa cum susține domnul Cîțu, a spus Ciolacu.

Președintele PSD a mai precizat și că propunerea social-democraților pentru funcția de premier este Alexandru Rafila și a refuzat să dea detalii despre eventuale coaliții de guvernare, spunând că acestea vor fi decise dacă moțiunea are succes.

Citit 642 ori Ultima modificare Marți, 15 Iunie 2021 11:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.