Capitala a ajuns captivă deșeurilor

Capitala a ajuns captivă deșeurilor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Capitala este captivă în privința depozitării deșeurilor, a afirmat, miercuri, 14 iulie 2021, ministrul Mediului, Tanczos Barna, la finalul unei ședințe de la Primăria Sectorului 1. Ședința - la care au luat parte și primarii de sector, primarul general și prefectul Bucureștiului - a fost una cu scandal, după ce doi consilieri PSD au chemat Poliția.

Ministerul Mediului va analiza posibilitatea oferirii unei alternative pentru depozitarea deșeurilor și în alte județe. Potrivit ministrului, Primăria Capitalei trebuie să vină cu o soluție pentru depozitarea gunoiului, putând fi folosite fondurile europene.

Municipiul Bucureşti şi cele şase sectoare ar urma să se asocieze pentru constituirea Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară pentru Gestionarea Integrată a Deşeurilor, conform unui proiect de hotărâre supus dezbaterii publice pe site-ul PMB, în luna iunie.

La Primăria Sectorului 1 a fost chemată Poliția, după ce doi consilieri locali PSD au sunat la 112 ca să anunţe că nu sunt primiţi de edilul Clotilde Armand la ședință, conform Antena 3. În replică, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sectorului 1, Ionel Stoica, a spus că cei doi consilieri PSD "s-au autoinvitat”.

Citit 308 ori Ultima modificare Miercuri, 14 Iulie 2021 17:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.