Divergențe între candidații la șefia USR PLUS

Divergențe între candidații la șefia USR PLUS
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Dan Barna îl acuză într-un mesaj intern pe Dacian Cioloș, contracandidatul său la șefia USR PLUS, că a pornit "o vânătoare de vrăjitoare" legată de modul în care se desfășoară alegerile interne. Mai mult, Barna reclamă într-un mesaj intern adresat tuturor membrilor USR PLUS că Cioloș ar duce partidul "spre o potențială împăciuire" cu Florin Cîțu.

"Spiritul USR PLUS va merge mai departe puternic și consecvent pe direcția pe care împreună am construit-o și o susținem. Și nu spre o potențială împăciuire despre care am auzit ieri-dimineață de la Dacian, cu un premier incapabil să conducă o coaliție, premier care a agresat și umilit USR PLUS", a scris luni Dan Barna, în mesajul transmis membrilor USR PLUS, consultat de G4Media.ro.

Reacția lui Barna vine după ce Dacian Cioloș, la rândul său, acuzase, într-un alt mesaj intern, conduita rivalului său în alegerile interne și denunțase presupuse nereguli la vot. "Dan spune azi că e normal ca adrese de e-mail pe care oamenii primesc un link de vot să fie făcute de șefii de filială unor colegi din mediul rural. Încă puțin și devine acceptabil ca alții să voteze în locul celor îndreptățiți", a scris Cioloș, într-un mesaj citat de Digi24.

Citit 804 ori Ultima modificare Luni, 27 Septembrie 2021 19:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.