Rolul angajatorilor în vaccinarea anti-COVID

Rolul angajatorilor în vaccinarea anti-COVID
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Deputatul PSD Alexandru Rafila a declarat vineri, după ce a avut o serie de întâlniri cu reprezentanţi ai sindicatelor şi ai mediului de afaceri pe tema găsirii de soluţii pentru depăşirea crizei sanitare, că toată lumea sprijină campania de vaccinare, dar aceasta trebuie să se bazeze pe convingere, nu pe constrângere.

"Aceştia nu au fost contactaţi în mod serios din zona guvernamentală şi nu au fost incluşi în niciuna dintre structurile care ar trebui să ia decizii, măcar cu rol consultativ, în ceea ce priveşte controlul pandemiei (...) Nimeni nu s-a împotrivit acestui principiu al vaccinării, sunt gata să sprijine, fie la nivelul organizaţiilor sindicale, fie la nivelul angajatorilor sau în mediul educaţional şi academic, campania de vaccinare, dar ea trebuie în mod evident să se bazeze pe convingere, nu pe constrângere", a declarat Rafila într-o conferinţă de presă susţinută la sediul central al PSD.

El a adăugat că în privinţa vaccinării şi exemplele personale sunt foarte importante, dar şi modul în care angajatorii abordează acest lucru. Alexandru Rafila a afirmat că o parte dintre soluţiile care s-au desprins în urma acestor discuţii vor fi transmise Guvernului.

Citit 935 ori Ultima modificare Vineri, 29 Octombrie 2021 21:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.