Dosar penal pentru vaccinarea „la chiuvetă”

Dosar penal pentru vaccinarea „la chiuvetă”
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Poliţiştii din Vaslui au deschis un dosar de cercetare penală pentru infracţiunile de fals intelectual şi uz de fals, după ce viceprimarul unei comune din judeţ a murit, diagnosticat cu COVID-19, iar în spaţiul public au apărut informaţii conform cărora ar fi avut certificat fals de vaccinare anti-COVID.

„În urma apariţiei în spaţiul public, în mediul online, a unui material de presă referitor la decesul unui bărbat din judeţul Vaslui, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul IPJ Vaslui s-au sesizat din oficiu şi efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-au produs aspectele prezentate”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Surse judiciare au declarat că dosarul are legătură cu fostul viceprimar al comunei Drânceni, Lucian Lăcătuşu, decedat în secţia ATI COVID a Spitalului Judeţean Vaslui. Acesta a ajuns în stare foarte gravă, după ce a stat acasă zile întregi, iar jurnaliştii de la Libertatea au scris că bărbatul apare în documentele autorităţilor ca fiind vaccinat, din luna mai, cu Johnson&Johnson, însă rudele acestuia ar fi recunoscut, în faţa medicilor, că, în realitate, nu primise serul.

Citit 1361 ori Ultima modificare Duminică, 31 Octombrie 2021 17:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.