Se conturează un guvern PNL - PSD

Se conturează un guvern PNL - PSD
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Liderii PNL se vor întruni, luni seară, în ședința Biroului Permanent Național pentru a decide dacă vor forma guvernul împreună cu PSD. Potrivit surselor G4Media.ro, înaintea ședinței decisive, mai mulți lideri PNL au spus în partid că au vorbit cu președintele Klaus Iohannis, care le-ar fi sugerat să formeze un guvern cu PSD.

Unii lideri liberali ar fi reticenți la formarea unui cabinet cu PSD care să fie condus de Nicolae Ciucă și îi sugerează lui Florin Cîțu ca, în acest caz, să preia funcția de președinte al Senatului, a doua funcție în stat, au mai precizat surse din partid.

Deocamdată, Cîțu nu și-a exprimat dorința de a prelua președinția Senatului, iar în PNL este luată în calcul și varianta ca acesta să rămână doar cu funcția de președinte al partidului.

Negocierile PSD-PNL continuă, iar luni ambele partide vor avea ședințe în care ar urma să ia decizia oficială de formare a unui guvern împreună. În principiu, liberalii au discutat despre portofoliile pe care vor să le aibă în guvern, între care Finanțele, Internele, Sănătatea și Agricultura. Ministerul Dezvoltării ar urma să rămână la UDMR, potrivit acelorași surse.

Citit 898 ori Ultima modificare Duminică, 07 Noiembrie 2021 16:15

1 comentariu

 • postat de Votant păcălit
  Luni, 08 Noiembrie 2021 20:26
  5.13.171.***
  Cum, bai, să faceți alianță cu "ordonanța 13, cu "10 august"??? Cu andrușca, cu "make a foto?", cu "cormoranii fac baie in piscina"???
  Huoooo!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.