Portal fals pentru achitarea taxei de drum

Portal fals pentru achitarea taxei de drum
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a identificat pe internet un site – www.digitale-vignette-online.ro – care nu este autorizat să vândă vinietă valabilă pentru drumurile din România şi unde cei care cumpără plătesc tarife şi cu 200% mai mari decât preţul real al taxei de drum.

„CNAIR îi informează pe utilizatorii reţelei de drumuri naţionale şi autostrăzi din România că a constatat existenţa în mediul online a unui portal web care nu este autorizat în vederea încasării tarifului de utilizare (rovinieta), respectiv, www.digitale-vignette-online.ro. Îi rugăm pe utilizatori să achite rovinieta numai la distribuitorii autorizaţi, ale căror puncte de distribuţie/portaluri web autorizate se regăsesc pe site-ul oficial al companiei sau pe portalul CNAIR www.erovinieta.ro”, a transmis CNAIR, printr-un comunicat postat pe site-ul instituţiei.

Totodată, compania naţională de drumuri precizează că nu îşi asumă nicio responsabilitate cu privire la accesarea de către utilizatori, în vederea achitării rovinietei, a unor portaluri web neautorizate.

Citit 571 ori Ultima modificare Vineri, 08 Iulie 2022 18:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.