UMB va lucra pe două loturi ale Autostrăzii A7

UMB va lucra pe două loturi ale Autostrăzii A7
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Contractele pentru execuția loturilor 1 și 4 ale Autostrăzii A7 Buzău - Focșani vor fi semnate marți, la Focșani, a anunțat luni, într-o conferință de presă la Ministerul Transporturilor, ministrul Sorin Grindeanu. Cele două loturi de la capetele autostrăzii vor fi construite de UMB, constructorul român fiind pe prima poziție și pentru loturile 2 și 3, potrivit unor surse Pro Infrastructura. Pentru loturile 1 și 4 cu o lungime totală de 15 kilometri, UMB are un termen de execuție de 20 de luni, intrarea în șantier fiind o certitudine în această toamnă.

Ministrul Transporturilor a anunțat că, pentru loturile de mijloc ale Autostrăzii Buzău - Focșani, evaluarea CNAIR privind desemnarea câștigătorului are deja avizul Agenției Naționale pentru Achiziții Publice.

"Mâine, la Focșani, Compania de Drumuri va semna contracte pentru două loturi din A7, pe secțiunea Buzău - Focșani. Tot mâine, semnăm un contract cu Primăria Buzău pentru descentralizare. (...) De asemenea, la jumătatea lunii septembrie este termen de depunere oferte pentru Focșani - Bacău și Bacău - Pașcani", a mai transmis Grindeanu.

Citit 749 ori Ultima modificare Luni, 05 Septembrie 2022 17:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.