Carnea de porc se află în proporţie de 10-93% în compoziţia crenvurştilor de porc, potrivit unui studiu realizat de InfoCons, pe baza etichetelor acestui tip de produse ce se regăseşte pe piaţa din România. În total, au fost analizate 19 produse, iar din punct de vedere al altor ingrediente regăsite în compoziţie, 57,89% au apă, fiind şi cel de-al doilea ingredient, iar 31,57% au sarea ca al treilea ingredient. Din punct de vedere al aditivilor alimentari regăsiţi în crenvurştii de porc, 100% din produse au în compoziţie E-uri (aditivi alimentari), iar numărul de aditivi alimentari variază între 2 şi 11.
Pe piață, crenvurști cu doar 10 la sută carne Scris de George Marinescu


Mai multe din această categorie:
2 comentarii
-
postat de Fara sensSâmbătă, 07 Ianuarie 2023 04:4592.86.79.***De ce nu dati link pentru articolul integral? Altfel informatia data nu are sens12
-
postat de ELLAVineri, 06 Ianuarie 2023 19:1295.76.3.***Atunci de ce mama dracului mai scoateti pe piata aceste bombe alimebtare?Ca sa luati banii prostilor?Va mirati de ce avem atitia oameni bolnavi,atitia obezi?15