Şeful CJ Cluj nu este mulțumit de productivitatea angajaților

Şeful CJ Cluj nu este mulțumit de productivitatea angajaților
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Președintele Consiliului Județean (CJ) Cluj, Alin Tișe, spune că s-ar descurca foarte bine dacă ar da afară 33% din angajați, supărat de productivitatea muncii din instituția pe care o conduce, conform G4Media și stiridecluj.ro.

"Calculând numărul de ore pe zi, cred că mai mult de trei ore pe zi nu muncește un funcționar, vorbesc de media muncii. Există funcționari care trag și muncesc. Măsura e bună, dar incompletă. (...). Am avut testul COVID-ului, în care funcționarii publici din Consiliul Județean Cluj au muncit de acasă. De fapt, muncitul de acasă e o poveste, dacă te uitai ce făceau, repetau același lucru în fiecare zi, timp de o lună. Făceau același lucru, studiau legislație, răspundeau la petiții, unele erau chiar hazlii, te uitai și vedeai că au copiat aceeași activitate. Cel puțin, dacă mâine s-ar reduce fondul de salarii, Consiliul Județean ar putea funcționa cu 66% din angajați fără nicio problemă”, s-a mai plâns Tișe.

Bugetul local din acest an al CJ Cluj este de aproape 800 milioane de lei, din care jumătate merge spre funcționarea aparatului administrativ și 420 milioane de lei la secţiune de dezvoltare.

Citit 615 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Ianuarie 2023 18:02

1 comentariu

  • postat de Gavrilescu Livia
    Miercuri, 18 Ianuarie 2023 20:02
    86.124.201.***
    Să îl detașeze pe dl. Tișe la Galați, vreo 2 luni. Dacă ar concedia pilele și neamurile, cu 50% din personal, va creste și productivitatea muncii.
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.