Victor Pițurcă iese la atac

Victor Pițurcă iese la atac
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fostul selecționer al naționalei de fotbal a României, Victor Pițurcă, reținut de DNA și plasat, apoi, de instanță sub control judiciar, în dosarul achiziţiilor de măşti neconforme, a făcut, miercuri, primele declarații despre ancheta în care este vizat de procurori, afirmând că „este un mare abuz”.

El a susținut că „singura probă” pe care procurorii o au împotriva sa este că ar fi fost în birou „o jumătate de oră” la șeful Romarm, Gabriel Țuțu, plasat și el sub control judiciar.

În plus, Victor Pițurcă a spus că „s-au scris atâtea bazaconii care n-au legătură cu realitatea” legat de faptul că i-ar fi dat mită șefului Romarm, despre care a susținut că nu îl cunoaște și că l-a văzut o singură dată. „Eu nu am nimic în comun cu treaba asta, cu măştile, am văzut şi eu la televizor. L-am văzut pe omul ăsta, Gabriel Ţuţu, o singură dată, am mai vorbit două lucruri pe WhatsApp şi gata. Restul sunt supoziţii care nu au legătură cu realitatea (...) L-am cunoscut, fiind cu băiatul meu. Eu și fiul meu nu am vândut nicio mască. O altă firmă s-a ocupat de asta”, a declarat Victor Pițurcă, la ieșirea de la Poliție.

Sursa foto: hotnews

Citit 773 ori Ultima modificare Miercuri, 01 Februarie 2023 17:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.