Opoziția contestă numirile de la CNA și de la Curtea de Conturi

Opoziția contestă numirile de la CNA și de la Curtea de Conturi
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Parlamentarii USR şi Forţa Dreptei au anunţat, joi, că au contestat la Curtea Constituţională numirea Monicăi Gubernat în funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional al Audiovizualului, respectiv, a Cameliei Pricopie în funcţia de vicepreşedinte al Autorităţii de Audit de la Curtea de Conturi, transmite Agerpres.ro.

"PSD şi PNL tratează Parlamentul ca pe propria moşie, aşa cum fac şi cu România. La votul de miercuri pentru şefia CNA şi conducerea Autorităţii de Audit de la Curtea de Conturi nu au avut suficienţi oameni în sală pentru vot, dar au mers mai departe, în ciuda solicitării USR de a fi verificat cvorumul. Am depus, în acest sens, sesizări la Curtea Constituţională, împreună cu Forţa Dreptei. PSD şi PNL calcă în picioare Constituţia, pentru că se grăbesc să îşi împartă România ca pe o pradă, îşi împart instituţiile statului în spatele uşilor închise", a afirmat purtătorul de cuvânt și liderul deputaţilor USR, Ionuţ Moşteanu.

În primul mandat al Monicăi Gubernat, CNA s-a remarcat prin lipsa de reacție față de derapajele de la principalele televiziuni, iar Camelia Pricopie a fost chimistă la o unitate militară a SRI, potrivit CV-ului său.

Citit 458 ori Ultima modificare Joi, 09 Martie 2023 21:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.