Un vicepreședinte liberal solicită explicații conducerii PNL

Un vicepreședinte liberal solicită explicații conducerii PNL
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Vicepreşedintele PNL Cristian Băcanu a solicitat, vineri, conducerii PNL să explice cine şi în ce foruri a luat decizia ca liberalii să susţină pragul de 250.000 lei pentru abuzul în serviciu. "Vremea tăcerii, a resemnării şi a respectării voinţei impuse a trecut", afirmă liberalul, care crede că votul din Senat reprezintă o greşeală impardonabilă. Consider că această decizie nu are nicio legătură cu valorile şi principiile promovate şi apărate de Partidul Naţional Liberal. De aceea îi îndemn pe toţi colegii mei ca împreună să cerem conducerii să ne explice cum s-a ajuns în situaţia ca doar 1-2 persoane să decidă pentru întregul partid?", a arătat Băcanu.

Acesta crede că toţi membrii PNL ar trebui să primească răspuns la un set de întrebări: "1. Cine a luat decizia ca PNL să susțină un prag de 250.000 lei pentru abuzul în serviciu? 2. În ce for al partidului/în ce format s-a luat această decizie? 3. Cu cine din partid s-au consultat cei care au luat această decizie? 4. Cine își asumă în interiorul partidului, dar și public, eroarea uriașă de a impune acest vot privind abuzul în serviciu grupului de senatori PNL? 5. Cine își asumă faptul că partidul funcționează fără a avea întâlniri statutare în care să se ia deciziile importante și că această manieră de conducere este una păguboasă pentru interesele națiunii, dar și pentru interesele partidului?"

Totodată, vicepreședintele PNL, deputat în comisia Juridică din Camera Deputaților, a anunțat că nu va susţine pragul de 250.000 de lei.

Citit 426 ori Ultima modificare Vineri, 31 Martie 2023 15:49

1 comentariu

 • postat de john
  Vineri, 31 Martie 2023 16:39
  5.13.167.***
  Cea mai mare nerușinare și sfidare la adresa populației din istoria parlamentară a acestei țări.Este incredibil că acești parlamentari se confundă deja cu japcagii,deci până la pragul de 2 miliarde de lei vechi se pot face abuzuri în serviciu că nu li se întâmplă nimic?????
  0
  2
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.