Ludovic Orban: „PSD dorește o finală prezidențială cu AUR”

Ludovic Orban: „PSD dorește o finală prezidențială cu AUR”
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Fostul premier, Ludovic Orban, susţine că PSD îşi doreşte o finală prezidenţială cu candidatul AUR. ”Dacă intră în turul doi cu un candidat decent de centru-dreapta, şansele de a câştiga alegerile prezidenţiale sunt foarte mici”, a spus Ludovic Orban, în emisiunea Insider politic, difuzată, în weekend, la Prima TV, relatează News.ro.

”Bătălia la alegerile prezidenţiale o să fie foarte dură, între trei poli: PSD, care fie se aliază cu PNL, fie (candidează - n.r.) PSD ca PSD. Eu estimez în continuare o posibilă candidatură comună PSD-PNL la alegerile parlamentare şi prezidenţiale. O să mai ai o coaliţie de centru-dreapta, care se va bate să intre în turul doi. Şi o să ai şi candidatul extremist pe care şi-l doresc pesediştii şi o să facă tot ce este posibil ca să-l urce în turul doi, pentru că ei ştiu foarte clar că, dacă intră în turul doi cu un candidat decent de centru-dreapta, şansele lor de a câştiga alegerile prezidenţiale sunt foarte mici”, a declarat Ludovic Orban.

Întrebat dacă estimează o finală PSD versus AUR la prezidenţiale, fostul premier a răspuns: ”Asta îşi doreşte PSD. Pentru asta PSD şi-a creat această opoziţie, a creditat această opoziţie (AUR - n.r.)”.

Citit 537 ori Ultima modificare Duminică, 11 Iunie 2023 16:11

1 comentariu

  • postat de Iuliu
    Duminică, 11 Iunie 2023 21:54
    5.13.234.***
    Băi măscăriciule TRĂDĂTOR țopăici...După ce te-ai umplut de penibil și-ai predat cu slugărnicie PNL-ul istoric PDL-ului lu' ăl supranumit de unii Pî rț0v, acu te mai & dai mare...Du-te bă învârtindu-te,așa cum și PDL-ul lui Pîrț0v și-a terminat cariera politică,oricât l-ați farda/"reforma?"...Numai
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.