Femeie accidentată mortal de un microbuz plin cu pasageri, pe o trecere de pietoni din Brăila

Femeie accidentată mortal de un microbuz plin cu pasageri, pe o trecere de pietoni din Brăila
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O femeie de 47 de ani a fost lovită mortal de un microbuz plin cu pasageri, luni dimineaţă, pe o trecere de pietoni din municipiul Brăila. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Brăila, Jenel Şogor, accidentul s-a produs la intersecţia străzii Şcolilor cu strada Griviţa, o arteră importantă din oraş şi intens circulată.

Conform sursei citate, femeia traversa strada pe trecerea de pietoni, când a fost izbită în plin de microbuz plin cu pasageri. Cel mai probabil, şoferul nu a observat-o pe femeie în condiţiile în care în momentul impactului ploua puternic, iar vizibilitatea era redusă.

Ambulanţa cu medic sosită la locul accidentului nu a mai putut face nimic pentru victima aflată în stop cardio-respirator, iar în scurt timp a fost declarat decesul.

Sursa citată a mai precizat că niciunul dintre călătorii aflaţi în microbuzul care a accidentat-o pe femeie nu a fost rănit. După accident, călătorii din microbuz au fost preluaţi de un alt autovehicul care i-a transportat la destinaţie.

Citit 1819 ori Ultima modificare Luni, 03 Decembrie 2012 14:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.