Preşedintele Traian Băsescu a câştigat la Tribunalul Bucureşti procesul cu Dinu Patriciu

Preşedintele Traian Băsescu a câştigat la Tribunalul Bucureşti procesul cu Dinu Patriciu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Traian Băsescu a câştigat, luni, la Tribunalul Bucureşti procesul în care l-a dat în judecată pe Dinu Patriciu şi a cerut despăgubiri de un leu pentru "minciună şi trucarea unor filmări", după mediatizarea unor imagini în care preşedintele părea că loveşte un copil la un miting electoral din 2004.

Instanţa Tribunalului Bucureşti a respins astfel apelul făcut de Dinu Patriciu în cazul deciziei din 19 octombrie 2011 a Judecătoriei Sectorului 1, care a admis acţiunea aşa cum a fost formulată de şeful statului şi l-a obligat pe Dinu Patriciu la plata a 0,5 lei daune morale, precum şi la publicarea deciziei în două publicaţii cu tiraj naţional, în două numere consecutive.

Sentinţa Tribunalului Capitalei nu este definitivă, putând fi contestată cu recurs la Curtea de Apel Bucureşti.

Preşedintele Traian Băsescu i-a dat în judecată pe Dinu Patriciu şi firma Best Media, cea care edita cotidianul Gardianul, cerând despăgubiri de un leu pentru "minciună şi trucarea unor filmări", acţiunea fiind înregistrată la instanţa Judecătoriei Sectorului 1 la începutul lunii decembrie 2009. Procesul a început în 21 aprilie 2010, iar Judecătoria Sectorului 1 a admis acţiunea preşedintelui Traian Băsescu în 19 octombrie 2011.

Citit 908 ori Ultima modificare Luni, 18 Februarie 2013 12:48

6 comentarii

 • postat de Sconci
  Luni, 18 Februarie 2013 19:40
  Pentru confratele (de mediu) Hiena!
  Esti traitor din mortaciuni, de data aceasta, morale. Ai analizat diferenta de viteza a mainii de la o fractiune de timp la alta? Vizibila fara aparate de masura. Dintr-o miscare de impingere, au transformat-o in miscare de lovire. Cadavre morale, dornice de marire cu orice pret. Ai ascultat spusele lovitului? Au venit cu difuzarea imaginii trucate in ultimul timp. "Pac la Razboiul!" (Ghid de campanie: I.L.Caragiale.)
  0
  0
  Raportează
 • postat de Hiena a lovit clar copilul pt.pupinbasistul de serviciu
  Luni, 18 Februarie 2013 19:21
  Mai basistule incurabil, un chiompaliu, oricare ar fi el ( chiar si "presedintele", sanchi ! ), nu ma poate prosti pe fata spunand ca n-a lovit copilul din moment ce se vede f. clar cum loveste. De fapt, dupa cum sustine un lingau ca tine, el este un neprihanit iar 7,4 mil. de romani l-au bagat in pi........zda lu' muma-sa, tocmai pt. ca este el alba ca zapada ! Un pupinbasist ca tine nu poate fi convins de lucrul acesta, chiar daca i-o pui in mana....... asa ca, nu-mi consum eu energia cu tine incercand sa te conving de satanismul acestui specimen ! In cel mai bun caz as putea sa te compatimesc sau daca esti obraznic, sa-ti dau barzoiu la mansarda . Pupa-l in continuare in bass ! Oricum, de puscarie nu va scapa acest cancer al poporului roman !!! Sper ca, pe langa el, sa intre si amanta din plescoi impreuna cu toata clica de hoti care au ruinat o tara .
  0
  0
  Raportează
 • postat de Stirea zilei
  Luni, 18 Februarie 2013 17:49
  Pentru @Hiena a lovit clar copilul
  Nu cred ca a lovit clar copilul, dat tu esti clar lovit la minte! Ii reprezinti cu succes pe Badea, Gadea, Ciuvica, Ciutacu, Ursu, Stancu, Chiriac etc...
  0
  0
  Raportează
 • postat de iobagul
  Luni, 18 Februarie 2013 14:21
  Victorie!
  Pixelul albastru a invins!
  0
  0
  Raportează
 • postat de erata
  Luni, 18 Februarie 2013 14:07
  "Asta pt ca, toti acesti slugoi, sunt bideul satanei.......... "
  0
  0
  Raportează
 • postat de Hiena a lovit clar copilul !!!
  Luni, 18 Februarie 2013 13:59
  Pai, daca csm-ul, iccj-ul, ccr-ul, dna-ul, ani, procurorul sef, si toate serviciile, sunt la pixul ( stromeleagul, cariciul ) ciclopului, e si normal sa castige orice proces !!! In situatia data, chiar daca tii de coarne o bovina iar matelotul spune ca-i ciuta, vin imediat toti lingaii enuntati mai sus si-i sustin minciunile si aberatiile ! Asta pt. ca, toti ca toti acesti slugoi , sunt bideul satanei de la treicoceni !!! PS. O tara intreaga a vazut si s-a convins ca chiompaliu a lovit cu dosul labei copilul ..... . ! Sa nu ne prosteasca el cu pupinbasistii lui !
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.