Remanierea din ministere nu mai este de actualitate

Remanierea din ministere nu mai este de actualitate
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a precizat, luni, că deocamdată nu se pune problema unei remanieri, el menţionând că, dacă se va pune această problemă, atunci se va face şi remanierea. "Nu pot să am conflict cu premierul, pe tema remanierii. Dacă se va pune problema - deocamdată nu se pune - se va întâmpla. Am zis că, în această săptămână, o să avem o întâlnire în trei, domnul Tăriceanu, domnul Grindeanu şi cu mine, să discutăm despre modul în care funcţionează Guvernul, modul în care funcţionează unele ministere şi o primă analiză a activităţii fiecărui ministru. Asta nu înseamnă că se va termina neapărat cu propuneri de remaniere", a adăugat Dragnea.

Pe listă, Viorel Ştefan 

Săptămâna trecută, liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea, a menţionat că unii miniştri nu şi-au făcut întocmai treaba în ceea ce priveşte implementarea programului de guvernare, votat de români pe 11 decembrie, astfel că posiblitatea schimbării unor miniştri există. Printre aceştia se afla şi gălăţeanul Viorel Ştefan, ministrul de Finanţe, care a fost acuzat în mai multe rânduri de Liviu Dragnea de proastă comunicare, mai ales în ceea ce priveşte deficitul bugetar şi legea impozitului pe gospodărie.

Printre miniştri care ar mai putea fi schimbaţi se aflau şi Lia Olguţa Vasilescu, ministrul Muncii, Sevil Shaiddeh, ministrul Dezvoltării, dar şi Tudorel Toader, ministrul Justiţiei.

Premierul Grindeanu a amânat remanierea 

Declaraţiile lui Liviu Dragnea, care anunţă că nu doreşte un conflict cu premierul pe tema remanierii, vin la doar câteva zile după ce Sorin Grindeanu a anunţat că niciunul dintre membrii cabinetului său nu va fi schimbat. "Dacă îmi permiteţi să fac o comparaţie cu fotbalul, nu ştiu ce antrenor face schimbări în minutul 15, atunci când conduci cu 3-0. Ştiu că sunt mulţi care îşi doresc ca membri ai guvernului Grindeanu să fie schimbaţi, dar eu pot să îi asigur că asta nu se va întâmpla", a declarat premierul Grindeanu, într-o intervenţie televizată.

Citit 723 ori Ultima modificare Luni, 22 Mai 2017 18:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.