Premierul Tudose, somat să îi ceară scuze Simonei Halep

Premierul Tudose, somat să îi ceară scuze Simonei Halep
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Vicepreşedintele PNL Florin Cîţu îi solicită premierului Mihai Tudose să îi ceară scuze Simonei Halep, după ce şeful Guvernului a afirmat că legea privind indemnizaţiile pentru creşterea copilului trebuie schimbată urgent, înainte ca Simonei Halep să-i vină ideea de a rămâne însărcinată, deoarece statul ar trebui să îi plătească 85 la sută din veniturile pe ultimul an.

”Aţi îndrăznit să atacaţi într-un mod josnic şi prima multinaţională, pe persoană fizică, românească 100 la sută. Pe Simona Halep! Consider inadmisibil modul în care aţi glumit împreuna cu colegii dumneavoastră pe seama unuia dintre singurele lucruri care i-au bucurat pe români în ultimele şase luni! Cum adică vă este frică ca Simona Halep să facă un copil? Mihai Tudose este dator…", a declarat Florin Cîţu.

Vicepreşedintele PNL mai afirmă că dacă şeful Guvernului nu îşi va cere scuze, înseamnă că atât el, cât şi Cabinetul pe care îl conduce, dar şi PSD, nu încurajează performanţele individuale ale românilor care reuşesc în viaţă.

Citit 1871 ori Ultima modificare Vineri, 04 August 2017 01:02

1 comentariu

 • postat de Cernea
  Vineri, 04 August 2017 09:32
  MIZERABIL ESTE ATACUL NU NEAPARAT LA ADRESA SIMONEI HALEP CI IMPOTRIVA TUTUROR MAMELOR SI FEMEILOR CARE URMEAYA SA FIE MAME. IN LOC SA RECTIFICE NIVELUL INDEMNIZATIEI PENTRU CRESTEREA COPILULUI , ACESTIA STOPEAYA INTR UN FEL STIMULAREA CRESTERII DEMOGRAFIEI. PENTRU SALARII COLOSALE SI PENSII SUPLIMENTARE AU AVUT BANI , DAR PENTRU ASTA NU. CAT DE INGUSTI POT F??????? IAR ASTUIA CE SA I CERI????????? TOTI SUNT O APA SI UN PAMANT DUP ASASEMANAREA SI CHIPUL STAPANULUI , DRACNEA.
  3
  4
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.