Primul pe lista dobitoacelor

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Traversăm vremuri ciufulite, delictul de opinie este deja sancționat, dar există și situații cărora, în mod generic, le putem spune „olivierisme”. Că vrei să îngurgitezi la cină doar buruieni și orez, e treaba ta, n-ar trebui nici măcar să te ironizez (nu e ideal nici să te învârți după cărnuri, ca subsemnatul), de asemenea ai dreptul să emiți păreri despre câte-n lună și-n stele. Am mai scris-o, nici la vaccinare nu e obligatoriu să mergem cu turma, e dreptul fiecăruia și trebuie respectat (voi reveni în alt paragraf asupra acestui subiect), însă de aici și până la a-i da lecții unui scriitor recunoscut, profesor universitar, ins căruia îi poți găsi nenumărate hibe, nu și aceasta, este indecent.

* E ca și cum doamna Olivia Steer - exact, la dumneaei făceam referire - și-ar fi abandonat desuurile în intersecție. La sensul giratoriu. Mă rog, discuția suferă aici de bifurcare galopantă, mulți poate i-ar aprecia exhibiționismul. Să nu fim ipocriți, femeia arată foarte bine! S-ar supăra mult mai discretul său partener de viață, Andi Moisescu, or îi doresc binele. Cărtărescu, și dacă ar fi scăpat o greșeală gramaticală, poate fi arătat cu degetul de colegii săi, nicidecum de fosta reporteriță de la Pro TV, devenită în mod gratuit un soi de guru underground.

* De ce consider că nu trebuie condamnați oamenii a căror gândire critică, și nu duduia Steer sau Mama Omida, îi țin încă departe de centrele de vaccinare? Specialiștii înșiși spun că persoana deja imunizată va putea oricum să răspândească virusul, motiv pentru care va fi obligată în continuare să poarte masca de protecție. Vaccinul te salvează de formele grave ale bolii, atât! O spun medicii din străinătate, acompaniați de ai noștri. În consecință, cel care evită siringa se expune acum doar pe sine, iar placa aceea veninoasă, "că ești iresponsabil, că pui viața celor din jur în pericol dacă nu te înțepi", crapă dramatic din momentul în care tu, cel care ia primul piatra, îți administrezi și rapelul. Militez pentru pacea dintre dobitoace, eu fiind primul pe această onorabilă și incredibil de lungă listă.

* De pildă, rectorul UMF Cluj, vaccinat ieri, a scăpat-o: "Mă vaccinez, deci gândesc, gândesc, deci exist!" I-a făcut proști pe restul, fără să gândească. Deși există.

Citit 10598 ori Ultima modificare Vineri, 22 Ianuarie 2021 18:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.